Dækkentørrer

Eksklusiv og praktisk dækkentørrer fra  SeBo.

Odoo image and text block

Dækkentørrer fra verdens bedste håndværkere

Dækkentørreren fra SeBo tørrer nemt og hurtigt dine dækkener. Dækkenerne kan nemt monteres og afmonteres på det patenterede stativ. På grund af stativets form og placeringen af varmerørene, øges varmekapaciteten og fremskynder tørringsprocessen, som gør at dækkenerne og tæpperne tørres på få timer. 


SEBO er synonym funktionelle og innovative interiør løsninger.
De opfylder de højeste kvalitetskrav af funktionalitet, design og håndværk.

Odoo text and image block
Odoo image and text block


Ved at sætte dækkenstativet i en opretstående stilling, kan du lægge udstyr såsom sadelunderlag, bandager og gamacher på stativet, og få det tørret på få minutter. Slutteligt slukker vores dækkentørrer automatisk efter tre timer. Dine dækkener vil herefter være helt tørre og klar til brug. Vi tror på simpelt, effektivt og funktionelt design - fordi det skal være nemt og bekvemmeligt for dig. 


Odoo image and text block

Slip for lugtende og fugtige dækkener, dæknerne kan tørre på få timer. Forlæng levetiden på dit udstyr og undgå at dit udedækkens  imprægnering bliver ødelagt fra tumbling. Hæng dit udstyr til tørre både med eller uden varme i stativet. 


Odoo image and text block

 Stativet er lavet i rustfrit stål og rørerne er fyldt med patenteret ikke-giftigt biologisk væske. Ikke noget ventetid - SeBo dækkentørrer når hurtigt sin drifttemperatur. Dækkentørreren er beskyttet ned til minus 25 grader.