INDIVIDUELLE LØSNINGER

- Hestebokse efter dine ønsker -


INDIVIDUELLE LØSNINGER >> Individuelt udformede boksfronte efter ønske, gør hver stald unik. Hvis du ikke kan finde en boks med det ønskede udseende i vores standardprogram, så giv os besked. Vi omsætter dine ønsker, i den sædvanlige Röwer & Rüb kvalitet til en drømmestald i både store og små antal.

Overfladebehandlingen spiller en stor rolle for præsentationen af boksfronten. Varmegalvaniseret stål ændrer med tiden udseende til en mat-grå farve. Pulverlakeringen bliver udført ovenpå galvaniseringen og fås i mange farver.

Odoo image and text block

STORE KRAV TIL KVALITETEN

Vi stiller store krav til os selv, til vores underleverandører og til vores produkter. Således vil en boks fra Röwer & Rüb holde i mange år fremover. Vi synes at de nuværende DIN-standarder er både gode og vigtige, ikke desto mindre finder vi, at de undertiden ikke kan tilfredsstille vores krav. Derfor har vi også udviklet vores egne kvalitetsstandarder, og kan for eksempel fremstille med C-profil i henhold til vores specifikationer, snarere end masseproducerede varer. Det er lidt dyrere, men holdbarheden er markant længere, hvilket betyder at høj kvalitet og håndværk betaler sig på lang sigt. At vores egen produktion altid er på forkant med teknologien, er en selvfølgelighed.

Drejekrybbe

Foderklap

Foderåbning

Materialevalg?

Se de mange muligheder og fordele.

Se mulighederne