Baneplanere

Hemmeligheden bag en god ridebane er vedligehold - Tysk kvalitet fra Kneilmann

Baneplanere fra Kneilmann er lavet af de bedste materialer og med en stor viden om ridebaner. Baneplanerne fås i mange forskellige størrelser og med forskellige koplingsanordninger. De er bygget op på en kraftig ramme lavet af pulverlakerede stålrør, hvilket gør dem solide og uden skarpe kanter, der kan lave skade på fx barriere. I vores modelprogram har vi flere typer baneplanere, som hver især er egnet til forskellige former for toplag.

Det er også muligt med en efterløbsanordning til traktor, som sørger for, at baneplaneren følger traktoren i hjørnerne og vender uden at trække i bunden. Baneplanerne fås også til ATV og minilæsser med enten manuelle eller hydrauliske hjul, når den skal flyttes til og fra ridebanen.
Er du i tvivl om hvilken baneplaner, du skal bruge til din ridebane, så kontakt os for yderligere rådgivning.

Baneplanere fra Kneilmann er lavet af de bedste materialer og med en stor viden om ridebaner.
Odoo text and image block
 
Odoo - Sample 3 for three columns

Type 4

Denne type er vores absolut bedste baneplaner. Den kan bruges i alle typer bunde, men kommer i særdeleshed til sin ret i fiberbaner. Forrest har den en justerbar planerplanke, der effektivt planer små udjævnheder i bunden. Herefter sidder der to rækker tænder, der sikrer, at fiber eller flis forbliver nede i sandet, og selvfølgelig kan disse også justeres. Bagerst sidder valsen, som kan fås enten som gitter- eller gummivalse. Gittervalsen efterlader banen lidt mere luftig i toppen, mens gummivalsen er med til at komprimere banen og gøre den mere fast. Denne baneplaner kan også leveres med en ekstra trykplade bagerst, som efterlader banen fast og i et flot finish.

Type 4 fås med en bredde på mellem 1,7 m og 2,5 m.

Priser fra kr. 33.000 + moms og levering. 

Odoo - Sample 2 for three columns

Type 1

Denne baneplaner er en rigtig god allround model. Den er ideel til rene sandbaner, men kan også bruges i sand og flis. Den planerer effektivt, mens de forreste indstillelige harvetænder sørger for, at banen ikke bliver hård. Bagerst sørger de tynde lodrette tænder for at give lidt luft øverst i ridebanen.

Denne type er også kendt som en baneslæb.

Type 1 fås med en bredde på mellem 1,4 m og 3,0 m.

Priser fra kr. 13.500 + moms og levering.

Odoo - Sample 1 for three columns

Type 2

Denne baneplaner er en mellemting mellem TYPE 1 og TYPE 4. Den kan bruges i både rene sandbaner, men også i baner med flis eller fiber. Den har de indstillelige harvetænder forrest, som sikrer, at banen ikke bliver for hård, mens en justerbar planerplanke effektivt jævner bunden. Bagerst sørger de tynde lodrette tænder for at give lidt luft øverst i ridebanen.

Til ATV og minilæsser fås der manuelle eller hydrauliske hjul, til når baneplaneren skal flyttes.

Type 2 fås med en bredde på mellem 1,4 m og 3,0 m.

Priser fra kr. 15.375 + moms og levering.


Odoo billede og tekstblok

TYPE 5 

Denne baneplaner kan ligesom type 4 bruges på alle typer sand- og fiberbunde. Baneplanerens dele er yderst solide, hvorfor den har en lang levetid.

Alle funktioner kan indstilles efter ønske.

Type 5 fås med en bredde på mellem 1,25 m og 2,5 m.

Priser fra kr. 24.075 + moms og levering.