Odoo billede og tekstblok

BANEPLANERE

Baneplanere fra Kneilmann, er lavet af de bedste materialer og med en stor viden om ridebaner. Baneplanerne kommer i mange forskellige størrelser og koplings-anordninger.

Vores baneplanere er bygget op på en kraftig ramme lavet af pulverlakerede stålrør, hvilket gør dem meget solide. I vores modelprogram har vi tre typer baneplanere som hver er egnet til forskellige baneforhold.

Baneplanere fra Kneilmann, er lavet af de bedste materialer, og med en stor viden om ridebaner.
Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

TYPE 1  

En god all round baneplaner. Denne type er også kendt som en baneslæbe, specielt til rene sandbunde er denne type ideal.

Type 1 fås fra 1,4m. og helt op til 4m. i bredden.

Priser fra kr. 11.925 + moms og levering.

Odoo billede og tekstblok

TYPE 2 

Denne type baneplaner er ens med type 4. Den eneste forskel er, at den ikke har valsen, men har tænder, og planerplanke som kan justeres individuelt. Som tilkøb kan man få efterløbsanordning til traktor som sørger for at baneplaneren følger traktoren i hjørne, og vender uden at trække i bunden. Til ATV og minilæsser kan der fås manuelle eller hydraliske hjul til når baneplaneren skal flyttes til banen.

Type 2 fås fra 1,4m. og helt op til 4m. i bredden.

Priser fra kr. 13.800 + moms og levering.

Odoo billede og tekstblok

TYPE 4 

Den ultimative baneplaner, lavet med enten gummi eller gittervalse og alle dele kan justeres individuelt. Baneplanerens dele er meget solide og denne baneplaner har en meget lang levetid. Efterløbsanordning til traktor som sørger for at baneplaneren følger traktoren i hjørne og vender uden at trække i bunden. Til ATV og minilæsser kan der fås manuelle eller hydraliske hjul til når baneplaneren skal flyttes til banen.

Type 4 fås fra 1,4m. og helt op til 4m. i bredden.

Priser fra kr. 15.150 + moms og levering. 

Odoo billede og tekstblok

TYPE 5 

En baneplaner der ligesom type 4 kan bruges på alle typer sand og fiberbunde. Baneplanerens dele er meget solide og denne baneplaner har en meget lang levetid.Alle funktioner kan indstilles individuelt for det bedste resultat.

Type 5 fås fra 1,4m. og helt op til 4m. i bredden.

Priser fra kr. 22.200 + moms og levering. 

Se de mange muligheder:

Billeder fra nogle af de ridebaner vi har lavet: