Flot VM resultat til vores lokale juniorgruppe

Onsdag i sidste uge gik startskuddet ved VM for juniorer i voltigering, der blev afholdt i Ebreichsdorf i Østrig. Her skulle vores dygtige lokale piger fra Skibby Ride- og Voltigeklub dyste mod junior hold fra 12 andre lande. Med til mesterskaberne i Østrig havde pigerne deres træner og longefører Hanne Haagen Hansen og hesten Gulager Linus.

Pigerne lagde torsdag morgen ud med det obligatoriske program, som bestod af seks øvelser. De skulle allerede i konkurrence fra morgenstunden, og efter en flot indsats blev de placeret på en foreløbig 8. plads. Resten af torsdagen brugte pigerne på at pleje hestene, og så fik de set en masse voltigering.

Fredag morgen bød på det frie program kaldet kür, hvor pigerne lavede deres freestyle. Efter en runde som i det store og hele gik godt, på trods af nogle småfejl, fik pigerne fine point. Efter denne runde forsvarede de deres 8. plads foran de nærmeste konkurrenter fra Ungarn, Slovakiet og Sydafrika.

Lørdag var den sidste konkurrence dag for pigerne, og den bød på endnu en omgang kür. Her kæmpede pigerne med alle de andre dygtige hold og blev placeret lige bag USA og Storbritanien, og de endte på en samlet 8. Plads. VM blev vundet af de dygtige tyske piger som vandt i suveræn stil.

Vi er stolte over at være med til at støtte pigerne i deres tur til VM, og vi glæder os til at følge dem når de i fremtiden konkurrerer mod resten af verdens eliten.