Jord-, beton- og kloakarbejder søges

 Jord-, beton- og kloakarbejder søges

Vi har meget travlt, med vores stald- og halbyggeri og søger derfor en dygtig og engageret jord-, beton- og kloakarbejder, der kan arbejde selvstændigt.

Vi forventer at du har erfaring med at bygge fundamenter til bygninger og eventuelt også kloakering. Derudover forventer vi at du kan arbejde i et team og er en god kollega. Du er ansvarsbevidst, stabil og kan arbejde struktureret samt har et godt maskinkendskab. Derudover forventer vi, at du har en relevant uddannelse eller tilsvarende erfaring for at kunne udfører opgaverne. Vi forventer du kan arbejde selvstændigt og være med til at tage ansvar. 

Opgaverne er oftest:

  • Støbning og muring af sokkel

  • Støbning af gulv og fundament

  • Kloakarbejde

  • Maskinkørsel

  • Hjælp i vores ridebaneafdeling

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra manden på pladsen til chefen på kontoret, hvor vi er lydhør overfor dine input og ideer.

B-kørekort nødvendigt, gerne BE, C eller CE. Løn efter kvalifikation. Tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdsområde i hele Danmark, med kontor på Sjælland.


Hos Skibby HC er vi stolte af at kunne levere kvalitetsløsninger fra hestefolk til hestefolk. Vi er beliggende i Skibby i Hornsherred og har eksisteret siden 2006. Vi har fokus på kvalitetsløsninger indenfor ridebaner, stalde, byggeri og hvad der ellers hører til livet med heste. 


Kontakt Janus Haubroe på telefon 29919796 eller mail janus@skibby-hc.dk