Kvalitets træhegn

Robuste løsninger som holder i mange år

 

Et træhegn er ikke blot et hegn. Det skal være robust, og samtidig passe ind i dine omgivelser. Vigtigst af alt, er at træhegnet har en lang levetid, så det i mange år kan holde dine heste inde, men også forblive i pæn stand, uden at slække på kvaliteten.

I forhold til valg af materiale og udseende af dit nye træhegn, skal du gøre dig overvejelser omkring valg af stolper, lægter og låger. Hos Skibby HC har vi ti forskellige typer af stolper – herunder både runde og firkantede varianter. Den runde afbarkede stolpe giver et mere naturligt udseende på marken, hvorimod en maskindrejede giver et mere moderne look.

I forhold til hegnets lægter er disse tværgående. Træhegnet kan leveres i højderne: 130cm, 155cm og 185cm. Dette giver dig mulighed for at vælge lige det hegn, som passer til dine heste og omgivelser. Lægterne på træhegnet kan fås i tre forskellige typer – enten rundstokke, halve rundstokke eller flade lægter, hvilket er med til at gøre dit hegn unikt.

Et andet vigtigt parameter i valget af dit næste træhegn, er naturligvis lågen. Vores kvalitets låger til træhegnet er fremstillet med moderne arbejdsprocesser, hvilket betyder at lågerne er produceret med præcision. Lågernes rammer er altid produceret med et ekstra ben, som giver øget stabilitet og ekstra støtte. Lågen kan både fremstilles med enkelt port eller som dobbelt port.

VIGTIGE VALG

Sidste vigtige valg, som du skal træffe i forhold til dit nye træhegn er naturligvis trævalg. De mest populære træsorter, som anvendes til indhegning er fyrretræ, gran, lærk, egetræ og tropiske træsorter. Vi anbefaler gran, hvis der ønskes et hegn med afbarkede stolper. Fyrretræ er omvendt det bedste valg for maskindrejede stopler, da disse er mere modtagelig over for vores imprægnering af træet.

Vores træhegn er af højeste kvalitet. Dette er på grund af den overfladebehandling, som træet får. Træet er omhyggeligt fortørret, og derefter trykimprægneres det. Vores modeller er ydermere behandlet med trætjære, hvilket betyder for dig, at et træhegn fra Skibby HC har en levetid på mere end 20 år. Ydermere betyder det, at med denne type af overfladebehandling, er holdbarheden ikke kun forbedret, men det bidrager også til, at risikoen for, at hestene gnaver i hegnet reduceres markant.

Alt i alt, er det at vælge dit nye træhegn en vigtig proces, og vi, hos Skibby HC, står altid klar til at hjælpe dig i denne.