Mobile vandingsanlæg

Nye mobile vandingsanlæg fra den tyske producent Buchholz.

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye mobile vandingsanlæg fra den tyske producent Buchholz. Buchholz er markedsledende inden for vandingssystemer til ridebaner, og har inden for de sidste 25 år leveret mere end 1000 vandingsanlæg til hele verden. Vandingsanlæggene er udarbejdet med præcision og innovativ teknologi, som øger kvaliteten, og sikre høj brugervenlighed og lang holdbarhed.

De mobile vandingsanlæg er velegnede til alle typer ridebunde, såvel som sandbaner og græsbaner, hvilket giver dig, som bruger, et hav af muligheder. Anlæggende er fremstillet i tre forskellige modeller, hvor der er taget udgangspunkt i størrelsen på anlægget. Du kan altså vælge den model, som passer bedst til dit behov. I alle tre modeller er der dog taget højde for at maskinerne er nemme at betjene, og at både hastighed og vandmængde kan indstilles efter dit behov i den pågældende situation.Anlægget kan dog ikke kun bruges til vanding af ridebunde, men også bruges på mindre græsarealer, hvilket gør anvendelsesmulighederne større end et fastmonteret vandingsanlæg.

De mobile vandingsanlæg er altså en optimal løsning for dig, som har behov for at kunne flytte anlægget rundt mellem vandingsdestinationer, og som ønsker et godt alternativ til de større fastmonterede vandingsanlæg.

Startpriserne for vores nye mobile vandingsanlæg er 18.000 ex. moms, og køber du i juli måned, kommer vi og opsætter anlægget gratis. Der er naturligvis også mulighed for en attraktiv finansiering fra LånLet på vandingsanlægget, såfremt dette ønskes. Løbetiden er valgfri fra 12 til 120 måneder, og der er ingen udbetaling tilknyttet finansieringen.

Kontakt Janus direkte på tlf. 29 91 97 96, for en snak om de nye mobile vandingsanlæg.