Online foredrag om Ridebane

Har du lyst til at blive klogere på ridebaner?

Har du lyst til at blive klogere på ridebaner? Så får du nu muligheden for at deltage i det første af en række online foredrag, når vi inviterer til online foredrag for alle hesteinteresserede. Foredraget kommer til at handle om ridebanens opbygning og toplag samt vedligehold af ridebaner. Ved at deltage i vores online foredrag kan du blive klogere på, hvordan en ridebane bliver opbygget, hvordan den bedst muligt vedligeholdes, hvor meget den skal vandes, hvilken type bund og toplag der egner sig bedst til fx springning eller dressur, om der skal være måtter i en ridebane, hvad et ebbe/flod-system er og meget, meget mere...

Odoo text and image block

#1 Ridebaner

Torsdag d. 18/2-2021 kl. 19.00

Ved at deltage i vores første online foredrag, får du mulighed for at blive klogere på, hvordan en ridebane etableres helt fra bunden af, samt hvilke materialer der skal bruges.

Du får en grundig gennemgang af ridebanens opbygning, hvilke maskiner der skal bruges, om- og hvordan der skal lægges dræn, hvilke materialer man skal bruge, og hvilke man bør undgå. Du vil også blive klogere på valg af toplag, samt hvilken betydning sandet har for ridebanens brug.

Til slut vil vi også fortælle om optimal vedligeholdelse af ridebanen, samt forventet levetid i forhold til valg af materialer.

Tilmeld dig her

Og få webinar-link tilsendt automatisk på afviklingsdagene

Tak

Tilmeld og registrer dig til vores webinarer ved at udfylde ovenstående!
Ved tilmelding til vores webinar, tilmelder du dig samtidig til vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage relevante nyheder og salgstilbud fra os.