Rentefri finansiering

Skal du låne penge til ny ridebane eller bokse?

For nogen kan det, at vælge en finansieringsløsning lyde som noget farligt, og noget som man bør holde sig fra. At vælge at låne penge udefra, er da også noget man bør overveje nøje, idet der findes mange typer af finansiering. Hvordan sørger man som forbruger, at få valgt den helt rigtige finansieringsløsning?

Vi har i samarbejde med LånLet udarbejdet vores attraktive finansieringsløsninger til dig. LånLet er en del af BasisBank, der i mange år har tilbudt finansieringsprodukter, som er tilpasset hestesektoren i Danmark. På denne måde, kan vi i samarbejde med dig og LånLet finde den rigtige finansiering, imens du trygt kan koncentrere dig om at finde den rigtige ridehusbund, træhegn til folden eller nyt inventar til din stald. Vi er naturligvis med på sidelinjen, og guider dig igennem hele processen. 

Vores ene finansieringsløsning er vores rentefri finansiering. Med vores rentefri finansiering kan du låne op til kr. 75.000, med en løbetid på enten 12 eller 23 måneder. Løsningen indebærer 0,0% i renter, og er uden udbetaling. Ydermere har vi sørget for, at finansieringsomkostningerne er skruet helt i bund.

Allerede inden du beslutter dig for, at handle hos os, kan du blive forhåndsgodkendt til en aftale. At blive forhåndsgodkendt er naturligvis et uforpligtende tilbud, men ved at gøre brug af dette, kan du allerede fra starten få et indblik i hvordan lånet forløber. Forhåndsgodkendelsen sker online via vores online portal. 

Er kr. 75.000 ikke nok til at realisere dine drømme? Så har vi udviklet vores andet finansieringskoncept – vores Basislån. Ved at vælge vores Basislån kan du låne op til kr. 250.000. Løbetiden for dette lån er valgfri, så længe den varer mellem 12 til 120 måneder. Du kan til enhver tid betale lånet ud, såfremt du ønsker dette. Ligesom ved vores rentefrie finansiering er der ved vores Basislån ingen udbetaling. Du vil opleve en hurtig og nem godkendelsesproces, og den variable rente er 11,7%. 

Har du allerede besluttet dig for hvilket lån du skal vælge, eller er du stadig lidt i tvivl? Ligegyldigt hvad, står vi klar til kyndig vejledning og gode råd, så du kan få valgt lige den finansieringsløsning, som passer til dig og dine behov. Vi står naturligvis også klar til, at hjælpe med at vælge det rette produkt, som finansieringen skal dække.