Skibby Voltigeringsklub skal til VM

Vi støtter de lokale talenter

Når VM for juniorer og EM for seniorer afholdes i Ebreichsdorf i Østrig fra den 31. juli til den 6. august 2017, bliver det med deltagelse fra dygtige voltigører fra Skibby Ride- og Voltigeklub. 

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere, at vi støttes op om den lokale ride- og voltigeklub, når klubbens voltige-gruppe skal deltage i VM for juniorer. Klubbens hold består af otte piger, hvor seks af dem indgår i det faste hold, og to er reserve. Pigerne er mellem otte til atten år gamle, og for at støtte op om deres deltagelse, er der indgået en aftale om et sponsorat.

”Pigerne er så dygtige, og det er kæmpe stort for dem at skulle deltage ved VM, og de er langt fra kommet sovende til det. Det er nogle virkelig talentfulde piger, og de har virkelig arbejdet hårdt, for at nå dertil hvor de er nu. Vi ved at pengene vil blive brugt på turens omkostninger, og det er dejligt at kunne give dem lidt luft til at nyde turen, fremfor at tænke på det økonomiske bag,” fortæller Camilla fra Skibby HC.

For os er det vigtigt at være med til at støtte op de dygtige unge talenter, som findes rundt om på de lokale klubber. Da valget faldt på voltige-gruppen fra Skibby Ride- og Voltigeklub var det med begrundelsen, at det er en disciplin inden for ridesporten, som nemt bliver overset til fordel for spring og dressur.  

”For os handler det om, at være med til at gøre en forskel og skabe værdi. Ved at støtte op om holdet og pigerne, er vi forhåbentlig også med til at give værdi, og gøre turen endnu bedre for både pigerne og deres familier,” fortæller Camilla Qvistgaard.

At der samtidig er tale om en lokal klub, der skal ned og gøre Danmark stolt, gør også hele oplevelsen endnu mere spændende for Skibby HC. Et er at støtte op om holdet med de finansielle midler, men noget andet er også, at vise at man tror på holdet, og giver moralsk støtte. 

"Det giver altid et lidt større sug i maven, når det er et lokalt hold man støtter. Så hepper man lige lidt ekstra. Der er virkelig tale om et hold der har et stort gåpåmod, og som bare er virkelig dygtige. Det er bare så vigtigt, at huske at støtte op om klubberne, fremfor kun de professionelle ryttere,” slutter Camilla Qvistgaard.