Udendørsbokse fra Röwer & Rüb

Stalden med de uendelige muligheder

Konceptet er gennemtænkt, og har næsten ubegrænsede muligheder. Vi oplevede en enorm efterspørgsel til Herning Horse Show 2017. Der er naturligvis tale om vores udendørs bokse fra Röwer & Rüb, som kan skræddersyes  så de passer til dig, dine heste og de omgivelser boksene skal sættes op i. 

Udendørs boksene kan varieres i det uendelige: Du vælger selv antal bokse, opstilling og faciliteter alt efter dit behov, og bliver pladsen for trang, kan antallet af bokse øges uden det sænker den funktionelle- og visuelle kvalitet. Ønsker du at flytte staldens placering, eller er du så glad for staldens opbygning, at du ønsker at tage den med ved fraflytning, så er dette også en mulighed. 

Har du specielle krav, såsom folebokse, sadelkammer, lager, vaskeplads eller tvangsbokse, kan disse hurtigt implementeres i rækken af bokse – og naturligvis med andre boksmål eller tagudhæng, hvis dette ønskes. 

Udeboksene er opbygget af varmgalvaniseret stålrammer, som før levering pulverlakeres. Taget kan leveres med stålplader, sandwich elementer eller næsten enhver anden type beklædning, som passer bedst ind i omgivelserne. Som væg benyttes hårdttræ. Du vælger selv antal døre, porte og vinduer. I boksene er der sørget for et smart og gennemtænkt ventilationssystem, som giver frisk luft selv med lukkede døre. Dette er på grund af de integrerede ventilationsklapper i boksdørene, som sikrer at der kommer lufttilførsel – dette bidrager til en god ventilation uden træk, samt en venlig og lys atmosfære i boksene. 

Udover at boksene kan produceres efter dine ønsker, kan de også være et godt alternativ ved renovering af gamle bygninger, stalde og længer. Ved en traditionel opbygning af en ny stald er dette normalvis en bekostelig og lang proces, da der typisk skal rives ned, graves ud, og støbes –Dette kan du slippe for, ved at vælge de smarte udendørs bokse fra Röwer & Rüb. 

At vælge udendørs bokse fra Skibby HC sikrer dig den rette vejledning og sørger for, at du får en stald, som lever op til dine behov – ikke kun nu, men ligeledes i fremtiden. Priserne for udendørs boksene fra Röwer & Rüb er yderst attraktive, og kan finansieres, såfremt der er behov for dette.