Vedligeholdelsesaftale af din ridebane hos Skibby HC

Vedligeholdelsesaftale af din ridebane hos Skibby HC

Hos Skibby HC har vi stor erfaring i anlæggelse samt vedligehold af ridebaner. Vi sætter altid en stor ære i at kunne levere en ridebane i bedste kvalitet, hvorfor vi nøje har udvalgt vores materialer og maskiner til opbygning og vedligehold af ridebaner. Dette betyder, at vi altid er på pletten til at servicere vores kunder på bedst mulig vis. Hvad enten det gælder etablering af en ny ridebane, eller at din eksisterende ridebane skal renoveres, rettes af eller fyldes op. 

Som noget nyt, har vi valgt at tilbyde vedligeholdelsesaftale af din ridebane som et abonnement. Gennem vores vedligeholdelsesaftale tilbyder vi afretning af ridebane samt opfyldning af ridebanesand og renovering af toplag.

Uanset hvilken bund du har som toplag, kan du få en vedligeholdesaftale hos Skibby HC. Med en vedligeholdelsesaftale sparer du 15% på både indkøb af materialer samt arbejdstimer. Efter hvert afretningsbesøg vil du modtage en statusrapport fra os. Heri kan du få et overblik over, hvordan jeres bund har det, og gode råd om, hvordan din ridebane fortsat skal plejes. Vores samarbejdsaftaler dækker en ridebane på op til 30x70m. For flere ridebaner samme sted, eller større rideanlæg kontakt os da for et specielt tilbud, tilpasset dit behov.

For at tilgodese så mange af nye som gamle kunder, har vi to vedligeholdelsesaftaler at vælge imellem; Lille pakke og Stor pakke.

Lille pakke

- Anbefales til ridebanen der benyttes af mindre end 20 ekvipager

Vores lille pakke anbefaler vi til rideanlæg på op til 30x70m, der bruges af mindre end 20 ekvipager. I denne pakke får du et årligt besøg med afretning og opmåling af dit toplag. I denne aftale indgår der i dit abonnement en opsparing til nyt toplag henover to år. Denne pakke kan købes både med opsparing til toplag og uden opsparing til toplag. Vælges pakken uden opsparing til toplag, får du stadig 15% rabat ved indkøb til toplag, når din bund trænger til opfyldning. Vælges pakken inklusiv et læs toplag, vil der ikke komme yderligere udgifter til toplag.

  • Ridebane der bruges af mindre end 20 ekvipager. 

  • En årlig afretning samt opmåling af toplag.

  • Mulighed for at spare op til bund på en 2-årig periode.

Pris uden toplag: 
345 DKK Eksklusiv moms pr. måned.*

Pris inkl. Et læs toplag hvert andet år: 
1160 DKK Eksklusiv moms pr. måned.*.

*Det er til enhver tid muligt at springe imellem pakkerne, og forbruget af toplag. Hvis toplaget eksempelvis ikke bliver benyttet grundet manglende behov, har du mulighed for at ændre din pakke til uden toplag (da du jo allerede har sparet op).

Stor pakke

- Anbefales til ridebanen der benyttes af mere end 20 ekvipager

Vores store pakke anbefaler vi til rideanlæg på optil 30x70m, der bruges af mere end 20 ekvipager. I denne pakke får du to årlige besøg med afretning og opmåling af dit toplag. I denne aftale indgår der i dit abonnement en opsparing til nyt toplag henover et år. Denne pakke kan købes både med opsparing til toplag og uden opsparing til toplag. Vælges pakken uden opsparing til toplag, får du selvfølgelig 15% rabat ved indkøb til toplag, når din bund trænger til opfyldning. Vælges pakken inklusiv et læs toplag, vil der ikke komme yderligere udgifter til toplag.

  • Ridebane der bruges af mere end 20 ekvipager.

  • To årlig afretninger samt opmålling af toplag. 

  • Mulighed for at spare op til bund på en 1-årig periode.

Pris uden toplag: 
760 DKK Eksklusiv moms pr. måned.*

Pris inkl. Et læs toplag hvert år: 
2390 DKK Eksklusiv moms pr. måned.*

*Det er til enhver tid muligt at springe imellem pakkerne, og forbruget af toplag. Hvis toplaget eksempelvis ikke bliver benyttet grundet manglende behov, har du mulighed for at ændre din pakke til uden toplag (da du jo allerede har sparet op).