Vil du gerne spare på strøelsen og øge velfærden?

Vil du gerne spare på strøelsen og øge velfærden?

Halm, spåner, træpiller, og andet strøelse. Der findes mange forskellige muligheder, for at din hest har et godt underlag at ligge og stå i. De fleste, der har deres egen stald, går meget op i at finde den rette strøelse, til det behov hesten har, men også det der er plads/mulighed for. Mest af alt, vil vi gerne spare på strøelsen, da det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse, men vi vil samtidig gerne sikre os, at vores heste står godt. I dag er det blevet meget populært med gummimåtter i hesteboksene - og med god grund. En kombination af gummimåtter og strøelse i stalden, kan nemlig være med til at mindske forbruget af strøelse. 

Og hvem ville ikke gerne muge lidt mindre? Mindre udmugning og mindre spild af strøelse er noget der letter både i tid og behovet for at gå til lommerne. I dag findes der mange forskellige muligheder indenfor gummimåtter og gummibelægning til stalde. Det kan derfor være svært at finde den helt rette løsning til dit behov. Vigtigst af alt, når man kigger på gummimåtter er, at finde det der passer til ens behov. Nogle gummimåtter egner sig f.eks. bedre til udmugning med maskiner end andre...

Odoo billede og tekstblok

Gummimåtter giver øget trivsel og er en god investering!

At have gummimåtter eller gummibelægning i stalden kan medfører en øget trivsel for din hest. Staldmåtterne kan forebygge mod potentielle skader og sygdomme. Derfor er gummimåtter en fordelagtig løsning til strøelsen i din stald. At investere i gummimåtter til din stald kan dog være en dyr fornøjelse. Heldigvis findes der flere forskellige typer, og i forskellige prisniveauer. En investering i gummimåtter tjener sig ofte hjem på under 1 år, da det medfører en væsentlig besparelse i både arbejdstid samt forbrug af strøelse ved udmugning. 

Sæt hestevelfærden i fokus og invester i måtter til din stald. Gør op mod hårde, kolde og glatte staldgulve og reducer risikoen for at din hest glider og får unødvendige skader. Gummibelægning har mange fordele udover at mindske forbruget af strøelse. Med et gummigulv bliver der automatisk langt mere ro i stalden, da hesten larmer mindre på gulvet grundet det stødabsorberende lag. Med gummimåtter kan du desuden også opleve en hurtigere helingsproces, da gummimåtter er med til at aflaste hove og ledbånd.

Fordele ved brug af gummimåtter i stalden


  • Beskytter hesten mod hårde, glatte og kolde underlag.

  • Reducerer risikoen for at hesten glider eller falder grundet skridsikkert overflade.

  • Forbedrer din hests liggekomfort

  • Reduceret risiko for hov- og ledskader og betændelse. 

  • Medvirker til mere ro i stalden, da hesten larmer mindre på gulvet grundet den stødabsorberende gummimåtte.

  • Isolering mod kulde nedefra og forebyggelse af gigt.

  • Større trivsel for din hest.

  • Op til 75% mindre forbrug af strøelse, hurtigere udmugning,

  • Mindre støvbelastning og forbedret indeklima.

Odoo billede og tekstblok

Vi anbefaler

Gummimåtter fra Belmondo og Otto Sport!

Multitab Product with Header
Alle priser er ekskl. moms