Vælg dit næste byggeri med vores nye koncepter

Vælg dit næste byggeri med vores nye koncepter

Det var med stor glæde, at vi ved dette års Hest&Rytter-messe og Dansk Varmblodshingstekåring kunne løfte sløret for vores nyeste tiltag. Vi havde længe funderet over, hvordan vi kunne gøre byggeri-processen nemmere for dig som kunde, og nu fandt vi den rette løsning. Vores tre-trins byggerikoncept.  

Byggerikonceptet er for os en måde at gøre processen nemmere på, og samtidig sørge for at gøre det hele lidt mere gennemsigtigt for dig. Det er nemlig ikke altid helt nemt at holde tungen lige i munden, når man står overfor et større projekt, som et byggeri typisk er. Der er meget at holde styr på – for hvad skal man vælge af materiale, hvad må det koste og hvor længe skal det holde?  

Man kan hurtigt føle sig vildledt, når man først begiver sig ud i marken af leverandører og mærker, men det vil vi rigtig gerne sørge for at du ikke føler her hos os. Derfor er vores koncept bygget op om tre kategorier. Vi kalder dem for: Basic byggeri, Plus byggeri og Premium byggeri. Fælles for de tre koncepter er, at vi har udvalgt de bedste produkter i hvert prissegment – så du får det bedste ud af dine penge.  

 

Basic byggeri: 

I vores Basic-serie har vi lagt vægt på byggeri af stald og ridehal. Prisen er skruet i bund, så du får et kvalitetsbyggeri til en yderst konkurrencedygtig pris. En Basic stald skal stadig leve op til dine krav om udseende og kvalitet, og derfor har vi sørget for at stalden kan leveres med alle former for facade- og tagbeklædning. Derved kommer den til at fremstå i stil med resten af omgivelserne, så det passer sammen. Stalden kan indrettes så der er plads til vandspiltov, strigleplads og foderopbevaring, ligesom boksene kan designes efter dine ønsker.  

 

Plus byggeri: 

I vores Plus-serie har vi skruet lidt op for detaljerne. Forskellen på Basic og Plus er blandt andet, at stalden og ridehallen er isoleret i taget og/eller facader. Derudover har du mulighed for at få Röwer & Rüb døre og vinduer, ligesom der er rytterlys med i prisen. Med et Plus-byggeri får du et holdbart, flot byggeri med de finesser du vil glæde dig over de næste mange år.  

 

 

Premium byggeri: 

Vi kalder vores Premium koncept for ”byggeri uden grænser”. Det gør vi fordi vi – sammen med dig - lader idéerne guide os til at levere et unikt og tidsløst byggeri, som er bygget af de allerbedste kvalitetsmaterialer. For dig er der plads til at lade fantasien løbe, og det er kun den der sætter grænserne. Et af vores absolutte favoritter er byggeriet på Slangerupgaard – her opførte vi både stald og ridehal, som med den smukke limtrækonstruktion gjorde byggeriet helt specielt.  

 
>>> Vil du se billeder eller læse mere om Premium konceptet, så klik her. <<<