Byggerikoncepter

Professionel entreprenør til dit næste byggeprojekt

Hos Skibby HC stiller vi store krav til os selv, til vores underleverandører og til vores produkter. Således vil dit kommende byggeri fra Skibby HC holde i mange år fremover. Derudover har vi udviklet vores egne kvalitetstandarder, da vi ikke mener de nuværende DIN-standarder er tilfredsstillende nok. Høj kvalitet, håndværk og innovative teknologier betaler sig på sigt, da holdbarheden på vores kvalitetsløsninger er markant længere.

Ved byggeriprojekter bruger vi vores mangeårige leverandør, Gebr. Schütt, der har udviklet sig til en større entreprenør virksomhed med egen produktion af limtræ, arkitet- og ingeniørafdeling. Derudover har vi også glæde af vores egen ingeniørafdeling, der sætter prikken over i'et, når større byggerier skal udarbejdes og afleveres.

Vi tilbyder de bedste løsninger til hestefolk. Så kontakt os allerede nu og få en dialog om dit næste projekt, hvad enten det er stort eller småt.

For at kunne give dig den bedste entreprise, har vi udarbejdet tre byggerikoncepter til forskellige prisniveauer. Alle vores koncepter er med unikke, patenterede løsninger og er med til at skabe rammerne for et godt stald- og halbyggeri.

Vores tre byggerikoncepter er: Basic, Plus og Premium. Vores BASIC-byggerier lægger vægt på kvalitet til en konkurrencedygtig pris. PLUS-byggerier er uovertruffen i kvaliteten og konkurrencedygtig i prisen, her kan stalden isoleres i tag og/eller facader, alt efter ønske. Vores PREMIUM-byggerier dyrker det unikke og tidløse. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. De smukke konstruktioner af limtræ kan leveres i mange forskellige former og sætter prikken over i'et på din ejendom. 

Læs mere om vores koncepter nedenfor. 

Odoo - Sample 1 for three columns

BASIC

Vores BASIC-byggerier lægger vægt på kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Forskellen på BASIC og PLUS er som udgangspunkt, at BASIC-byggerierne ikke er isolerede...  

Odoo - Sample 2 for three columns

PLUS

Vores PLUS-byggerier er uovertruffen i kvaliteten og konkurrencedygtig i prisen. Stalden kan isoleres i tag og/eller facader, alt efter ønske. Vi dyrker detaljerne, hvorfor alt i dit byggeri vil blive gennemtænkt...  
 

Odoo - Sample 3 for three columns

PREMIUM

Vores PREMIUM-byggerier dyrker det unikke og tidløse. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. De smukke konstruktioner af limtræ kan leveres i mange forskellige former og sætter prikken over i'et...