Odoo billede og tekstblok

CLASSIC PLUS VANDINGSANLÆG 

Classic plus er et af vores systemer som har vist sit værd efter mange års brug hos vores kunder og videreudvikling med avancerede materialer og optimeret teknologi.

Systemet er monteret på langs af ridehuset med fem rækker dyser nedhængt fra loftet.Buchholzs nyudviklede sprøjtedyser kaldet Type BU6 er unikke på grund af deres spredning af vandet og ekstra lang holdbarhed. Den specielle 177° vinkling af vandspredning reducerer forsinkelsen af vandet før det rammer ridebunden.

Standardsystemet er udstyret med elektronisk styring og en timer.

Buchholz er markedsledende indenfor vandingssystemer til ridebaner, og de sidste 25 år har Buchholz leveret mere  end 1000 vandingssystemer, der kører over hele verden.
Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

DEN BEDSTE KVALITET

Som markedsleder indenfor kvalitet, teknologi og produktion af vandingsanlæg til både indendørs- og udendørs ridebaner samt pumpe- og vandinstallationer er Buchholz blevet synonym med innovation og den bedste kundeservice.

Disse vandingssystemer er yndet af over hele verden af alle som ønsker en optimal vanding af deres ridebane.Se galleriet nederst på siden med den mange muligheder

Odoo billede og tekstblok

FÅ FINANSIERET DIT VANDINGSANLÆG

Du har mulighed for at finansieret et nyt vandingsanlæg fra Buchholz, da vi nu tilbyder et attraktivt finansieringskoncept fra LånLet som giver mulighed for lån op til kr. 250.000 - Løbetiden er valgfri fra 12 til 120 måneder, og du kan til hver en tid betale lånet ud hvis du ønsker dette.

Allerede inden du beslutter dig for at handle hos os, kan du blive forhåndsgodkendt til en aftale. 

LÆS MERE >> KLIK HER.

>> INGEN udbetaling.

>> Hurtig og nem godkendelsesproces.

Se de mange muligheder: