Odoo billede og tekstblok

COMFORT AQUAMOBILE VANDINGSANLÆG 

Vores unikke Comfort Aquamobile system har siden 1995 været førende indenfor indendørs vandingsanlæg til ridehuse

Vi garanterer 100% jævn vandpræcision på grund af den specielle sprøjteboms konstruktion. For at kompensere for de forskellige grader af fugtighed der er i ridebunden, på grund af sollys giver systemet mulighed for en speciel zone orienteret vanding.

Systemet er bygget op med en bred sprøjtebom som kører på langs af ridehuset, i en topmonteret skinne som sidder oppe i kippen.

Med det unikke system vil man opleve at ens ridebunde vil holde længere, og derved vil man se en besparelse på den lange bane.

Buchholz er markedsledende indenfor vandingssystemer til ridebaner, og de sidste 25 år har Buchholz leveret mere end 1000 vandingssystemer, der kører over hele verden.
Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

DEN BEDSTE KVALITET

Som markedsleder indenfor kvalitet, teknologi og produktion af vandingsanlæg til både indendørs- og udendørs ridebaner samt pumpe- og vandinstallationer er Buchholz blevet synonym med innovation og den bedste kundeservice.

Disse vandingssystemer er yndet af over hele verden af alle som ønsker en optimal vanding af deres ridebane.

Se galleriet nederst på siden med den mange muligheder


Odoo billede og tekstblok

FÅ FINANSIERET DIT VANDINGSANLÆG

Du har mulighed for at finansieret et nyt vandingsanlæg fra Buchholz, da vi nu tilbyder et attraktivt finansieringskoncept fra LånLet som giver mulighed for lån op til kr. 250.000 - Løbetiden er valgfri fra 12 til 120 måneder, og du kan til hver en tid betale lånet ud hvis du ønsker dette.Allerede inden du beslutter dig for at handle hos os, kan du blive forhåndsgodkendt til en aftale. 

LÆS MERE >> KLIK HER.

>> INGEN udbetaling.

>> Hurtig og nem godkendelsesproces.

Se hvordan Buchholz Comfor Aquamobile fungerer i aktion.