Dressurhegn

Hemmeligheden bag en god ridebane er kvalitetsprodukter og knowhow

Skibby HC er leveringsdygtige i alle typer af førsteklasses dressurhegn til din ridebane. Et dressurhegn er et lavt hegn omkring din ridebane ofte lavet i enten træ- eller plastmateriale. Dog kan hegnet også fås i andre materialer såsom aluminium eller en luksuriøs model i hårdtræ. Et dressurhegn består ofte af to vandrette planker, der er stukket igennem nogle lave pæle eller kegler. Vi er specialister i opsætning af dressurhegn til din arena, hvad enten du har brug for en fast løsning eller et hegn der kan pakkes væk efter behov. 

Vi kan hjælpe dig med både standardiserede hegn til konkurrence- og træningsbaner eller speciallavet hegn, der passer til dit behov. Har du brug for et hegn der er højere end et dressurhegn, er vi også leveringsdygtige i træhegn i alle udformninger. Læs mere om vores træhegn her.
Vi leverer to typer dressurhegn i letvægtsaluminium fra Röwer & Rüb og vedligeholdelsesfrit kunststof. Begge typer hegn kan leveres i målene 20x40 m og 20x60 m.

 

Odoo text and image block

 

Odoo - Sample 1 for three columns

KUNSTSTOF

Dette er et dressurhegn til en komplet bane med store PVC-kegler i kraftig kvalitet. Banen er nem at stille op, og samtidig fylder den ikke meget, når man har pakket den sammen.

De vandrette planker er forstærket med to vandrette indvendige skillevægge. De stikkes nemt igennem keglerne, hvorved der skabes et stabilt hegn.

Dressurhegnet er udelukkende fremstillet af UV-bestandigt PVC og PE.

En bane på 20x60 m består af:
36 lige kegler, 4 hjørnekegler samt 40 planker á 4 m. 
En bane på 20x40 m består af:
26 lige kegler, 4 hjørnekegler samt 30 planker á 4 m.
Odoo - Sample 3 for three columns

TRÆ

Et træhegn skal være holdbart og robust, men også passe godt ind i omgivelserne. Vi leverer træhegn af særdeles god beskaffenhed og med ekstrem lang levetid, og som smukt omkranser din ridebane. Få skræddersyet dit nye træhegn, så det er tilpasset lige netop din ridebane med dine behov. Du kan vælge mellem forskellige typer af stolper, samt forskellige overfladebehandlinger/imprægneringer, lægter og kraftige låger. Læs mere om vores træhegn her.


Product Slider