Ebbe/Flod-systemet

Hemmeligheden bag en god ridebane er et godt fundament

Hos Skibby HC er det er vigtigt for os altid at lave ridebaner, vi er stolte af, og som til fulde kan klare det, til tider, ganske omskiftelige danske vejr. For at ridebunden altid skal være optimal at ride i, er det vigtigt, at rideunderlaget er drænet korrekt, så overskydende vand ledes væk. Det er ikke alle steder i landet, at jordforholdene har en naturlig høj dræningseffekt, så her er det vigtigt, at der bliver anlagt dræn til ridebanen. Drænene anlægges i råjorden under banen.
Vores maskiner hos Skibby HC er yderst præcise, og både ridenbanens bærelag og toplag bliver altid rettet af med vores laser Kilver og afleveret 100% plant.
Opbyg din ridebane i kombination med HQ Surfaces og Ebbe/flod-systemet. Tænk ikke længere på vanding, da ridebunden kan selvregulere og dermed altid vil have den ønskede fugtighed, udendørs såvel som indendørs.
”Jeg har redet i rigtig mange ridehusbunde, men HQ Surfaces er uden sammenligning den bedste, vi endnu har haft!”      - Michael Søgaard, dressurrytter
Odoo text and image block

 

 

      EBBE/FLOD-SYSTEM

      Oplev optimal ridebanevanding

      Vi har efterhånden også rigtig stor erfaring i anlæg af ebbe/flod ridebaner. Med vores ebbe/flod-system er det slut med at tænke på vanding, da bunden regulerer sig selv og konstant har den rigtige fugtighed, udendørs såvel som indendørs. Du kan med dette system opleve en innovativ fuldautomatisk og optimal ridebanevanding. I modsætning til den typiske vanding af ridebane, som sker oppefra, vandet ridebanen med ebbe/flod systemet nedefra.
      Du kan på denne måde sikre dig en ensartet vanding af dit rideunderlag.   En af fordelene ved vandingssystemet, i forhold til topvanding, er at ridebunden uanset vejrforholdene kan selvjusterer sig. Systemet kræver derfor minimal opmærksomhed. Derudover kan du selv styre fugtigheden på ridebanen alt efter hvilken fasthed du ønsker.
      Odoo billede og tekstblok

      HVORDAN VIRKER DET?

      Ebbe/flod-systemet er opbygget som et bassin, der har en kraftig og tæt membran på bunden, og som går op til overkanten af toplaget. Langs hele kanten,  og for hver anden meter, bliver der lagt drænrør, som sørger for et konstant vandniveau.

      Uden for bunden er der en brønd med en niveaumåler med tilhørende digital styring. Den sørger for enten at pumpe vand ud af systemet eller tilføre mere vand. Oven på rørene bliver der lagt et lag af sand og herefter toplag, man kan også lægge måtter som mellemlag mellem sand og toplag.

       


      Læs mere om vores toplag til ridebaner her


      Læs mere om vores udvalg af måtter til ridebaner her


      Læs mere om vores ridebanekoncept her      Odoo - Sample 1 for three columns


      Odoo - Sample 2 for three columns

       

       

      Odoo - Sample 3 for three columns


      Kontakt os for en dialog omkring ridebanebunde

      Vi er eksperter på området!