Ebbe/Flod Ridebane

Hemmeligheden bag en god ridebane er sandet og knowhow

Hvad enten du har brug for en ridebane til springning eller dressur, er en Ebbe/Flod ridebane den perfekte ridebane til dit behov, hvor overvanding eller manglende vanding aldrig vil være et problem. Konceptet og opbygningen af en Ebbe/flod ridebanen indebærer fuld etablering af ridebane, lige fra afgravning af muld, Ebbe/flod system, ridebanemåtte og toplag. I vores Ebbe/Flod koncept, har du mulighed for at vælge mellem forskellige løsninger til ridebanemåtte og toplag. 

Af toplag kan der vælges mellem HQ SURFACES SUPREME, HQ SURFACES WOOD eller HQ SURFACES RENT SAND. Med toplag fra Skibby HC opleve en bedre kontakt og mere stabil kontrol. Resultatet af vores toplag er udredt på adskillige forsøg med flere forskellige typer sand, for at finde det bedste resultat til alle typer ridedisciplinerne. 

Af ridebanemåtte kan der vælges mellem Otto Sport Hulmåtte eller RTS Flex måtte. Her er det Otto hulmåtten, der er verdens mest anvendte ridebanemåtte. Ifølge videnskabelige undersøgelser kan Otto måtten absorbere op til 40% af anslagsenergien fra hestenes hove. RTS Flex måtten er en ny spiller på markedet. Den er ekstremt fleksibel og stødabsorberende, selv med maksimal vanding, og forsøg viser en reduktion af anslagsenergien på mere end 50%.

Læs mere om vores toplag, ridebanemåtter og ebbe/flod.


“Jeg har købt mange forskellige toplag, men med HQ Surfaces Supreme har jeg fundet det ultimative.”  
- Andreas Helgstand 
Odoo text and image block

 

 

Ebbe/Flod Ridebaneopbygning

Pris uden gummimåtter 340 DKK ekskl. moms pr kvadratmeter

Pris med gummimåtter 480 DKK ekskl. moms pr kvadratmeter

Odoo billede og tekstblok
  • Afgravning af muldlag ned til fast underlag. Oftest graves omkring 50 cm muld, af det valgte ridebaneområde. Dog kan det variere meget alt efter område. 

  • Ovenpå det faste underlag etableres en dernæst en sandpude, hvis funktion er at beskytte PVC dugen til Ebbe/Flod systemet.

  • Etablering af brønd og styringsenhed til Ebbe/Flod systemet monteret og kobles til strøm samt vandingssystem/anlæg.

  • Derefter etableres betonbjælker og hegn rundt om ridebanen, for at holde på ridelaget samt PVC dugen.

  • Udlægning af PVC dug samt drænslanger. 

  • Udlægning af ca. 25 cm. Vasket grus ovenpå dugen og drænslangerne.

  • Udlægning af ridebanemåtte underlag. 

  • Til slut anlægges et toplag på optil 12 cm. Toplaget bliver kørt ud med vores laserstyret afretter.