Odoo billede og tekstblok

Fløjporte

Portene i en stald skal kunne holde til en hel del. De skal være vejr- og vindbestandige, de udsættes for temperatursvingninger og skal kunne holde til både slag og daglig brug.

Den solide udførelse og de gennemtænkte detaljer gør, at Röwer & Rübs porte har en lang levetid, som man kan få glæde af i mange år. Portene bliver fremstillet på mål og passer nøjagtigt ind i både nye og gamle bygninger.

Hvad design angår, er det kun fantasien, som sætter grænser. Vi designer dine porte sammen med dig, og tager os af de tekniske detaljer - selvfølgelig i den høje kvalitet, som du kan forvente af Röwer & Rüb.  

 

Kvalitetsporte med to, tre eller fire fløje. Du bestemmer. Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at du køber et stykke solidt håndværk af stål og træ.


Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

Hvor mange fløje en port har, er ikke lige til at se - særligt ikke, hvis den har glasindsats. Antallet af fløje spiller ingen rolle for udseendet, men har stor betydning for gennemluftningen. Her giver døre med to eller tre fløje de bedste muligheder.

Stålrammen kan forzinkes eller pulverlakeres, og der findes et væld af farvemuligheder. To farvede døre kan for eksempel give en god kontrast. Vi bygger, som du vil have det og laver dine døre i samarbejde med dig. Vi tager os af udførsel og teknisk design.

Uanset form, størrelse og design er konstruktionen og udførelsen den samme. Det betyder, at du kan stole på, at kvaliteten er i top. Det gælder stålrammen i træet i døren såvel som i de mange små detaljer, der gør vores døre til noget specielt.

Se de mange muligheder