Odoo billede og tekstblok

Fløj porte

Porte i stalde skal kunne holde til meget. De skal være vejr og vindbestandige, de er udsat for temperatursvingninger og skal kunne holde til lidt af hvert.

Det kan ske at der bliver smækket med porten. Den solide udførelse og de gennemtænkte detaljer gør at Röwer & Rüb's porte har en lang levetid som man kan have glæde af i mange år. Portene bliver fremstillet på mål og passer nøjagtigt ind i både nye og gamle bygninger.

Form og funktionalitet >> Hvad design angår er det kun fantasien som sætter grænser. Vi designer dine porte sammen med dig og vi tager os af de tekniske detaljer. Selvfølgelig i den høje kvalitet som du forventer af Röwer & Rüb.

 

Kvalitets porte med to, tre eller fire fløje - Du bestemmer.  Uanset hvilken model du vælger kan du være sikkerpå at køber solidt håndværk af stål og træ.


Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

Hvor mange fløje en port har, er ikke lige til at se. Især ikke hvis den har glasindsats. Antallet af fløje spiller ingen rolle for udseenet. I stalden giver døre med to eller tre fløje en bedre mulighed for gennemluftning, hvilket er vigtigt for hestene. Stålrammen kan forzinkes eller pulverlakeres. Der  findes et væld af farvemuligheder og 2 farvede døre kan give en god kontrast. Vi bygger som du vil have det. Vi laver din døre i samarbejde med dig, og vi tager os af udførsel og teknisk design. Uanset form størrelse og design er konstruktion og udførelsen den sammeDet betyder at du kan stole på at kvaliteten på Röwer & Rüb's døre er i top. Det gælder både stålrammen i træet i døren såvel som i de mange små detaljer der gør vores døre til noget specielt.

Se de mange muligheder: