Odoo billede og tekstblok

Drainoflex gummibelægning

Gummibelægingen Drainoflex er ikke kun innovativ, men opfylder også de mange krav til en moderne stald. Gulvet har en anti-skridbelægning, holder på varmen og gør udmugningen nemmere. De meget modstandsdygtige måtter lægges løst i boksen og kan kombineres med halm, spåner eller tørv. Ved at bruge en Drainoflex dræningsgummisten som staldgulv er du sikret en kvalitetsløsning. Din hest vil altid have en tør, elastisk og varm bund at stå på. Ydermere sørger gulvet for, at din hest undgår spændinger, som kan komme af at stå på et for hårdt underlag. Selv når et Drainoflex-underlag anvendes i længere tid, sikres der gode miljøforhold i stalden, uden dannelse af blandt andet ammoniak.
Med Drainoflex tilbyder vi en kvalitetsbelægning til alle formål i stalden. Øg sikkerheden og miljøet i stalden.


Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok


De elastiske måtter lægges løst i hesten boks eller som en liggeflade. De kan eventuelt kombineres med strøelse. Måtterne har en størrelse på 1000 x 750 x 50 mm og vejer 30 kg stykket.

Odoo billede og tekstblok

Gummibelægningen kan sænke dit strøelsesforbrug med op til 30% af den sædvanlige mængde. Belægningen placeres blot på staldgulvet og kan skæres til.