Odoo billede og tekstblok

BELMONDO GUMMIMÅTTER

Kraiburg er en af verdens førende gummivareproducenter. Kariburg leverer et produkt specielt udviklet til brug i hestestalde - Belmondo gummimåtter. Måtterne giver hestene et fast, skridsikkert og ikke mindst aflastende underlag på staldgange, striglepladser, vaskepladser og i boksen. Belmondos måtter skåner sikkert hestenes ben og giver en bedre komfort når de er liggende. Gummimåtter i boksen beskytter mod kuldegennemtrængning fra gulvet, og reducerer behovet for strøelse. Belmondo leverer måtter til skridtmaskiner, gangarealer, striglepladser og vaskepladser. Der findes også varianter fra Belmondo til udendørs brug. Belmondo benytter kun massivt vulkaniseret gummi. Kantmønstret på måtterne gør det nemt at lægge måtterne, og giver en stærk fastholdelse, så de ikke glider fra hinanden.

Med Belmondo tilbyder vi et bredt program af gummimåtter til alle formål i stalden. Få øget skridsikkerheden og mindsket støjniveauet på din staldgang.

Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

BELMONDO TREND 

Belmondo Trend er udelukkende designet for brug i hestebokse, hvis man ønsker et ekstra blødt underlag.Hestesko-profileret på oversiden med skridsikker gummi. Profileret på undersiden med luftfelter og dupper for maksimal komfort.

Odoo billede og tekstblok

BELMONDO PADDOCK

Belmondo Paddock er profileret med mønster på oversiden og dubber på undersiden, så vand bliver ledt effektivt væk så hesten står og går sikkert.Anvendes udendørs eller indendørs ved vaskeplads, i områder med stor belastning eller steder med forhøjet risiko for udskridning, f.eks. ved ind- og udgangssteder i staldbygningen.

 

Odoo billede og tekstblok

BELMONDO WALKPRO 

Belmondo Walkpro har et ekstra stærkt og skridsikkert toplag i et elegant mosaik-mønster, giver støjsvag og sikker trafik på staldgangen og ved indendørs vaskepladser.Måtten egner sig godt til at køre på med udmugnings-maskiner.


Odoo billede og tekstblok

BELMONDO BASIC  

Belmondo Basic er en blødere og stødabsorberende måtte som er meget skridsikker. Den kan anvendes til hestebokse og i gangarealer, og kan holde til kørsel med maskiner ved maskinel udmugning.Måtten har lang levetid, og er meget nem at montere. Med reduceret behov for strøelse er Basic-måtterne en god investering.


Odoo billede og tekstblok

BELMONDO CLASSIC 

Belmondo Classic er ingen nyhed - modellen har med stor succes været brugt i hestestalde over hele Europa gennem 7 år. Måtten består nederst af genbrugsgummi af en ensartet høj kvalitet, som sikrer den rette komfort for hesten.Øverst har måtten et top-lag af ekstra skridsikker og holdbar gummi. Anvendes til hestebokse, løsdriftsstalde og staldgange.

Odoo billede og tekstblok

BELMONDO WALKWAY  

BELMONDO Walkway er en 11 mm. tyk måtte og er billigere end de øvrige BELMONDO modeller. Den er udviklet til eksisterende stalde med lav frihøjde f.eks. under skyde- eller svingdøre.Kan kun anvendes til staldgange med lille belastning, og er ikke velegnet til at køre på med udmugningsmaskiner.