Gummimåtter og belægning

Kvalitetsløsninger til din stald

Skibby HC tilbyder er bredt sortiment af gummibelægning til din stald. Ved brug af gummibelægning eller måtter i din stald, kan du øge skridsikkerheden og mindske støjniveauet på din staldgang. Ved brug af måtter kan du give din hest et fast, skridsikkert og aflastende underlag på staldgangen, striglepladsen, vaskepladsen samt i boksen. Måtter er med til at skåne hestenes ben og øger derned komforten. Gummimåtter i boksen beskytter din hest mod kuldegennemtræng nedefra, og reducerer dermed behovet for strøelse.

Vi leverer gummimåtter og belægning fra Kraiburg Belmondo, Drainoflex og vores egen specieldesignede herregårdssten. Vores belægning kan bruges til både stalden, gangarealer, vaskepladsen og i skridtmaskinen. 

Vores gummimåtter fra Belmondo er produceret i massiv vulkaniseret gummi. Kantmønstret på Belmondo måtterne gør det nemt at lægge dem, og giver en stærk fastholdelse, så de ikke glider fra hinanden.

Herregårdsstenen er produceret i et materiale af EPDM-kvalitet, som er det bedste inden for gummibelægning. Derved får du en gummisten, som holder i mange år frem, og som samtidigt giver den højeste komfort for både dig og din hest. 

Læs mere om vores gummimåtter nedenfor.

Med Belmondo tilbyder vi et bredt sortiment af gummimåtter til alle formål i stalden. Øg skridsikkerheden og mindsk støjniveauet på din staldgang.

Odoo text and image block

 

Odoo - Sample 1 for three columns

HERREGÅRDSSTEN

Vores specialdesignede gummisten er lavet som herregårdssten. Der er naturligvis brugt et materiale af EPDM-kvalitet, som er det bedste inden for gummibelægning. Stenene er både nemme at lægge og rengøre, og de kan blandt andet skæres til med en kniv, såfremt størrelsen skal ændres. Derved opnår du et resultat, som kan tilpasses dine behov.

Odoo - Sample 1 for three columns

DRAINOFLEX

De elastiske måtter fra Drainoflex lægges løst i hesten boks eller som en liggeflade. De kan eventuelt kombineres med strøelse. Måtterne har en størrelse på 1000 x 750 x 50 mm og vejer 30 kg stykket.

Odoo - Sample 1 for three columns

BELMONDO BASIC

Belmondo Basic er en blød, stødabsorberende og meget skridsikker måtte. Den kan anvendes til hestebokse og i gangarealer, og så kan den holde til kørsel med maskiner ved for eksempel udmugning.

Måtten har lang levetid og er nem at montere. Med et reduceret behov for strøelse er Basic-måtten en god investering.

Odoo - Sample 3 for three columns

BELMONDO CLASSIC 

Belmondo Classic er ingen nyhed. Modellen har med stor succes været brugt i hestestalde over hele Europa gennem 7 år. Måtten består nederst af genbrugsgummi af en ensartet høj kvalitet, som sikrer den rette komfort for hesten. Øverst har måtten et toplag af ekstra skridsikker og holdbar gummi.

Modellen anvendes til hestebokse, løsdriftsstalde og staldgange.

Odoo - Sample 3 for three columns

BELMONDO WALKPRO 

Belmondo Walkpro har et ekstra stærkt og skridsikkert toplag i et elegant mosaik-mønster. Det giver en støjsvag og sikker trafik på staldgangen og ved indendørs vaskepladser.

Måtten egner sig godt til at køre på med udmugningsmaskiner.

Odoo - Sample 1 for three columns

BELMONDO TREND 

Belmondo Trend er udelukkende designet til brug i hestebokse. Måtten giver et ekstra blødt underlag og har en hesteskoprofileret overside med skridsikker gummi. På undersiden er den profileret med luftfelter og knopper for maksimal komfort.

Odoo - Sample 3 for three columns

BELMONDO WALKWAY

Belmondo Walkway er en 11 mm tyk måtte og er billigere end de øvrige modeller. Den er udviklet til eksisterende stalde med lav frihøjde, for eksempel under skyde- eller svingdøre.

Modellen kan kun anvendes til staldgange med lille belastning, og er ikke velegnet til at køre på med maskiner.

Odoo - Sample 2 for three columns

BELMONDO PADDOCK

Belmondo Paddock er profileret med et enkelt mønster på oversiden og knopper på undersiden. Dermed ledes vand effektivt væk, og hesten kan stå og gå sikkert.

Modellen anvendes udendørs eller indendørs ved vaskepladser, i områder med stor belastning eller steder med forhøjet risiko for udskridning. Det kan for eksempel være ved ind- og udgange i staldbygningen.