Odoo billede og tekstblok

BELMONDO GUMMIMÅTTER

Kraiburg er en af verdens førende gummivareproducenter. Gummimåtterne Belmondo er specielt udviklede til brug i hestestalde.

Måtterne giver hesten et fast, skridsikkert og ikke mindst aflastende underlag på staldgangen, striglepladsen, vaskepladsen og i boksen. De skåner sikkert hestenes ben og tilbyder den bedre komfort, når den ligger ned.

Gummimåtter i boksen beskytter mod kuldegennemtrængning fra gulvet, og reducerer behovet for strøelse. Belmondo leverer måtter til skridtmaskiner, gangarealer, striglepladser og vaskepladser. Der findes også varianter til udendørs brug.

Belmondo benytter kun massivt vulkaniseret gummi. Kantmønsteret på måtterne gør det nemt at lægge dem og giver en stærk fastholdelse, så de ikke glider fra hinanden.

Med Belmondo tilbyder vi et bredt sortiment af gummimåtter til alle formål i stalden. Øg skridsikkerheden og mindsk støjniveauet på din staldgang.

Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

BELMONDO TREND 

Belmondo Trend er udelukkende designet til brug i hestebokse. Måtten giver et ekstra blødt underlag og har en hesteskoprofileret overside med skridsikker gummi. På undersiden er den profileret med luftfelter og knopper for maksimal komfort.

Odoo billede og tekstblok

BELMONDO PADDOCK

Belmondo Paddock er profileret med et enkelt mønster på oversiden og knopper på undersiden. Dermed ledes vand effektivt væk, og hesten kan stå og gå sikkert.

Modellen anvendes udendørs eller indendørs ved vaskepladser, i områder med stor belastning eller steder med forhøjet risiko for udskridning. Det kan for eksempel være ved ind- og udgange i staldbygningen.

 

Odoo billede og tekstblok

BELMONDO WALKPRO 

Belmondo Walkpro har et ekstra stærkt og skridsikkert toplag i et elegant mosaik-mønster. Det giver en støjsvag og sikker trafik på staldgangen og ved indendørs vaskepladser.

Måtten egner sig godt til at køre på med udmugningsmaskiner.


Odoo billede og tekstblok

BELMONDO BASIC  

Belmondo Basic er en blød, stødabsorberende og meget skridsikker måtte. Den kan anvendes til hestebokse og i gangarealer, og så kan den holde til kørsel med maskiner ved for eksempel udmugning.

Måtten har lang levetid og er nem at montere.

Med et reduceret behov for strøelse er Basic-måtten en god investering.


Odoo billede og tekstblok

BELMONDO CLASSIC 

Belmondo Classic er ingen nyhed. Modellen har med stor succes været brugt i hestestalde over hele Europa gennem 7 år.

Måtten består nederst af genbrugsgummi af en ensartet høj kvalitet, som sikrer den rette komfort for hesten. Øverst har måtten et toplag af ekstra skridsikker og holdbar gummi.

Modellen anvendes til hestebokse, løsdriftsstalde og staldgange.

Odoo billede og tekstblok

BELMONDO WALKWAY  

Belmondo Walkway er en 11 mm tyk måtte og er billigere end de øvrige modeller. Den er udviklet til eksisterende stalde med lav frihøjde, for eksempel under skyde- eller svingdøre.

Modellen kan kun anvendes til staldgange med lille belastning, og er ikke velegnet til at køre på med maskiner.