Gummimåtter og belægning

Kvalitetsløsninger til din stald

Skibby HC tilbyder er bredt sortiment af gummibelægning til din stald. Ved brug af gummibelægning eller måtter i din stald, kan du øge skridsikkerheden og mindske støjniveauet på din staldgang. Ved brug af måtter kan du give din hest et fast, skridsikkert og aflastende underlag på staldgangen, striglepladsen, vaskepladsen samt i boksen. Måtter er med til at skåne hestenes ben og øger derned komforten. Gummimåtter i boksen beskytter din hest mod kuldegennemtræng nedefra, og reducerer dermed behovet for strøelse.

Vi leverer gummimåtter og belægning fra Kraiburg Belmondo, Drainoflex og vores egen specieldesignede herregårdssten. Vores belægning kan bruges til både stalden, gangarealer, vaskepladsen og i skridtmaskinen. 

Vores gummimåtter fra Belmondo er produceret i massiv vulkaniseret gummi. Kantmønstret på Belmondo måtterne gør det nemt at lægge dem, og giver en stærk fastholdelse, så de ikke glider fra hinanden.

Herregårdsstenen er produceret i et materiale af EPDM-kvalitet, som er det bedste inden for gummibelægning. Derved får du en gummisten, som holder i mange år frem, og som samtidigt giver den højeste komfort for både dig og din hest. 

Læs mere om vores gummimåtter nedenfor.

Med Belmondo tilbyder vi et bredt sortiment af gummimåtter til alle formål i stalden. Øg skridsikkerheden og mindsk støjniveauet på din staldgang.

Odoo text and image block

 

Alle priser er eksklusiv moms.