Hegnslåger

Robuste kvalitetslåger

En Låge er ikke bare en låge. En hegnslåge, skal være funktionel, i god kvalitet og er dit redskab i hverdagen. Står du med en hest, skal håndtering være simpel, holdbar og lågen skal kunne lukkes nemt hvér gang.

Alle vores hegnslåger bliver produceret med en CNC præcisionsmaskine, hvilket gør at vi kan levere låger præcise ned på milimeter mål. 

Lågernes skrålægter er ikke blot boltet fast, men også indsat præcist, der gør lågerne mere robuste og langt mere æstetiske at se på. Derudover har vores låger den korrekte understøtning, der sikre at de ikke kommer til at blive skæve. Alt i alt, gør det at vores låger, fremstår mere robuste og visuelt æstetiske, selv efter flere års brug. 

 


MATERIALER

Hegnslågerne er produceret i gran som standard. Men ønskes lågen produceret i hårdtræ, er dette også en mulighed. Af overfladebehandling kan der vælges mellem tjærebehandling eller trykimprægnering i to farver. Ønsker du lås, til din låge, er dette også en mulighed.


UDFORMNING AF LÅGE

Vi har flere forskellige typer af låger, alt efter hvilken udformning og design du er til. Alle lågerne kan vælges som dobbeltlåger. Lågerne kan fås fra 1,5 meter til 4 meter. Ønsket om enten enkelt eller dobbelt låge, afhænger af hvor stor åbning du har brug for til din indhegning. Skal du kunne trække hesten sikkert ind på ridebanen eller folden, anbefaler vi en lågebredde på 2 meter. Skal du også kunne køre maskiner ind, anbefaler vi løsningen af 2 låger á 2 meter, hvilket giver en åbning på 4 meter.