Montering af hegn

Komplet etablering og montering

Et hegn er ikke bare et hegn. Og montering af træhegn er ikke bare at banke nogle stolper i jorden, og sætte lægter på. Der er mange faktorer der spiller ind, når dine folde skal etableres og omkredses af træhegn.

Hegnet skal monteres således lægter, tråd og stolper står snorlige. Er dit træhegn med lægter, er det vigtigt, at  der er ens afstand mellem stolperne, og at de er sat forsvarligt i jorden. 


Hos Skibby HC er vi stolte af at kunne levere kvalitetsløsninger fra hestefolk til hestefolk.

Odoo text and image block

 

EFFEKTIV OG PRÆCIS MONTERING

Ønsker du en effektiv og præcis montering af dit hegn, så hjælper vi gerne med etableringen af dine folde, ridebaner eller paddocks. Vi har værktøjet og maskinen til effektivt, at nedsætte stolper skånsomt i jorden for en præcis montering.

Med laserstyret system, kan du være garanteret en montering ned på milimeters nøjagtighed. Et hegn kan hurtigt komme til at se vind og skævt ud, hvis nedsætningen af stolperne ikke er ordenligt udført. 

For at mindske risikoen for ødelagte stolper, slår vi ikke direkte på stolperne, når de skal i jorden. Vores maskine slår på  et specielt hoved, der sikrer en skånsom og korrekt nedsætning af dine stolper. 

Har du gammelt hegn i jorden, kan vi også være behjælpelige med nedtagning.


Odoo billede og tekstblok

INDHEGNING AF FOLDE

Montering af hegn er mere end bare, at banke stolper i jorden. Vi har stor erfaring af etablering af folde, således hegnet falder naturligt ind i omgivelserne. 

Vi vejleder og rådgiver gerne med hvilken type hegn, hvordan der skal indhegnes og  dine muligheder. Hvad enten det er paddocks eller store sommerfolde, kan der være forskellige ønsker, særligt alt efter hvordan dit terræn boltrer sig. Her kan der være forskellige udfordringer, som du skal tage højde for.