Odoo billede og tekstblok

OTTO-HULMÅTTER - PRIKKEN OVER I'ET 

Otto-hulmåtten er verdens mest anvendte ridebanemåtte. Måtten kan anvendes på almindelige ridebaner og på ridebaner med ebbe/flod-system.

I Danmark blev der i 2016 installeret mere end 40.000 Otto-hulmåtter. Ved almindelige anlæg kan man spare store udgifter til opfyld med dem.

Otto-hulmåtter adskiller effektivt bundmaterialer fra toplag. Modsat en fiberdug tager den ikke skade, hvis man rammer den når man rider, harver eller lignende.


Otto-hulmåtter skaber større sikkerhed. Et system med knopper i forskellige niveauer på måttens overflade sikrer, at den ikke skrider - en unægtelig fordel i skarpe sving og ved hurtige vendinger.
Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

Flere fordele ved at bruge Otto-hulmåtter

Dræningshullerne i måtterne leder effektivt overskydende vand ned i underbunden.

Kopperne holder effektivt på vandet - de kan holde på op til 5,4 liter per m2. Det resulterer i en besparelse i vandforbruget på 25-30%.

Hestene skånes og deres bevægelsesapparat slides mindre. Ifølge videnskabelige undersøgelser absorberer Otto-hulmåtterne op til 40% af anslagsenergien fra hestenes hove. Derfor er måtten den bedste i verden, og har videnskabelig dokumenteret effekt.

Kontakt os for en dialog omkring ridebanebunde

Vi er eksperter på området

Billeder fra nogle af de ridebaner vi har lavet