Odoo billede og tekstblok

OTTO HULMÅTTER - PRIKKEN OVER I'ET 

Otto hulmåtten er verdens mest anvendte ridebanemåtte. Måtten kan anvendes på alm. Ridebaner og på ridebaner med ebbe/flod system. I Danmark blev der i 2016 installeret mere end 40.000 Otto hulmåtter. Ved almindelige anlæg kan man spare store udgifter til opfyld med Otto Hulmåtter.

Otto Hulmåtter adskiller effektivt bundmaterialer med toplag og modsat en fiberdug tager den ikke skade hvis man rammer en måtte med sin ridebane harve eller lignende.


Større sikkerhed: Et system med knopper i forskellige niveauer på måttens overflade sikrer, at den ikke skrider - en unægtelig  fordel i skarpe sving og ved hurtige vendinger!
Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

Yderligere er der flere fordele ved at bruge Otto hulmåtter:

>>Dræningshuller leder effektivt overskydende vand ned i underbunden.

>> Kopperne i Otto hulmåtten holder effektivt på vandet og kan holde op til 5,4 liter per m2. hvilket resulterer i en besparelse i vandforbruget på mellem 25-30%.

>> Mindre slid på hestene. Ifølge videnskabelige undersøgelser absorberer Otto hulmåtten op til 40 % af anslagsenergien fra hestenes hove – dét skåner hestens bevægeapparat. Denne måtte er den eneste ridebane måtte i verden der har videnskabelig dokumenteret effekt.

Kontakt os for en dialog omkring ridebanebunde

Vi er eksperter på området

Billeder fra nogle af de ridebaner vi har lavet: