INDIVIDUELLE LØSNINGER

- Hestebokse efter dine ønsker - 

MODEL BERLIN >> Hos os får du den helt rigtige hesteboks til din stald - hvad enten det er til privat brug eller erhverv, til dressur eller springheste, og her er vores model Berlin ingen undtagelse. Den solide front med skydedør skiller sig ud grundet sin funktionalitet, og er spækket med mange variationsmuligheder. Den åbne front gør at hesten kan stikke hovedet ud til staldgangen. Den åbne boksfront kan forsynes med udsmykning såsom afslutninger i toppen med kugler og skiver, og giver derved et anderledes udseende. Alle udførelser er med slidser til luftcirkulation og med oplukkelig låge i fronten.

Overfladebehandlingen spiller en stor rolle for præsentationen af boksfronten. Varmegalvaniseret stål ændrer med tiden udseende til en mat-grå farve. Pulverlakeringen bliver udført ovenpå galvaniseringen, og fås i mange farver.

Odoo billede og tekstblok

STORE KRAV TIL KVALITETEN

Vi stiller store krav til os selv, til vores underleverandører og til vores produkter. Således vil en boks fra Röwer & Rüb holde i mange år fremover. Vi synes at de nuværende DIN-standarder er både gode og vigtige, ikke desto mindre finder vi, at de undertiden ikke kan tilfredsstille vores krav. Derfor har vi også udviklet vores egne kvalitetsstandarder, og kan for eksempel fremstille med C-profil i henhold til vores specifikationer, snarere end masseproducerede varer. Det er lidt dyrere, men holdbarheden er markant længere, hvilket betyder at høj kvalitet og håndværk betaler sig på lang sigt.

At vores egen produktion altid er på forkant med teknologien, er en selvfølgelighed.

Odoo - Sample 1 for three columns

Drejekrybbe

Odoo - Sample 2 for three columns

Foderklap

Odoo - Sample 3 for three columns

Foderåbning

Materialevalg?

Se de mange muligheder og fordele. 


Se mulighederne