INDIVIDUELLE LØSNINGER

- Röwer & Rüb hestebokse efter dine ønsker - 

Hos os får du den helt rigtige hesteboks til din stald, hvad enten det er til privat brug eller erhverv, til dressur- eller springheste. Individuelt udformede boksfronte gør enhver stald unik. Hvis du ikke kan finde en boks med det ønskede udseende i vores standardprogram, laves den til dig.

Kontakt os for en dialog om de mange muligheder for individuelle løsninger.

Overfladebehandlingen spiller en stor rolle for præsentationen af boksfronten. Varmegalvaniseret stål ændrer med tiden udseende til en mat-grå farve. Pulverlakeringen bliver udført oven på galvaniseringen og fås i mange farver.

Odoo billede og tekstblok

STORE KRAV TIL KVALITETEN

Vi stiller store krav til os selv, til vores underleverandører og til vores produkter. Således vil en boks fra Röwer & Rüb holde i mange år. Vi synes, at de nuværende DIN-standarder er både gode og vigtige, men de kan ikke alene tilfredsstille vores krav. Derfor har vi også udviklet vores egne kvalitetsstandarder. Vi kan for eksempel fremstille med C-profil i henhold til vores specifikationer snarere end levere masseproducerede varer. Det er lidt dyrere, men holdbarheden er markant længere. Det betyder med andre ord, at høj kvalitet og håndværk betaler sig.

At vores egen produktion altid er på forkant med teknologien, er en selvfølgelighed.

Odoo - Sample 2 for three columns

Drejekrybbe

Odoo - Sample 2 for three columns

Foderklap

Odoo - Sample 3 for three columns

Foderåbning

Materialevalg?

Se de mange muligheder og fordele 


Se mulighederne