Odoo billede og tekstblok

GOD KVALITET

Hos Skibby HC stiller vi store krav til os selv, til vores underleverandører og til vores produkter. Således vil en boks og andre produkter fra Röwer & Rüb holde i mange år.

Derudover har vi udviklet vores egne kvalitetstandarder, da vi ikke mener de nuværende DIN-standarder er tilfredsstillende nok. 

Vi kan for eksempel fremstille med C-profil i henhold til vores specifikationer, snarere end levere masseproducerede varer. Det er lidt dyrere, men holdbarheden er markant længere. Det betyder med andre ord, at høj kvalitet og håndværk kan betale sig.

Se vores hestebokse og staldinventar her


"At vores egen produktion altid er på forkant med teknologien er en selvfølgelighed."

Odoo text and image block
Odoo - Sample 1 for three columns

RUSTFRIT STÅL

En særlig elegant løsning fås med brugen af rustfrit stål. Det giver et optisk og enestående udtryk. Der er ikke mange begrænsninger for, hvordan dine ønsker kan opfyldes. Med regelmæssig vedligeholdelse fås en tidløs og holdbar løsning, som vil fremstå smuk mange år ud i fremtiden.

Vores boksmodeller i rustfrit stål leveres i to varianter: Højglans elektropoleret eller glasblæst. Den glasblæste har en attraktiv mat overflade.

Odoo - Sample 1 for three columns

MULIGHEDER

Frontene fås i mange forskellige udførelser.

Overfladebehandlingen spiller en stor rolle for præsentationen af boksfronten.

Varmegalvaniseret stål ændrer med tiden udseende til en matgrå farve.

Pulverlakering bliver udført oven på galvaniseringen og fås i mange farver.

Odoo - Sample 1 for three columns

PERFEKT TILPASSEDE MATERIALER

Så kraftigt som muligt er ikke altid det klogeste. I hvert fald ikke når det gør håndteringen og brugen vanskeligere. Vi tilpasser derfor materialestyrken dit behov, så vi opnår den optimale løsning. Dette bemærker man tydeligt i hverdagen, for eksempel med vores døre, som år efter år vil åbne og lukke let.

Med vores program har vi en løsning til alle. Fra den funktionelle træningsstald til den eksklusive privatstald. Alle vores modeller fås i forskellige udførelser, materialer og størrelser, som kan tilpasses ethvert behov.

Odoo - Sample 1 for three columns

FLERE FORDELE

Boksenes særlige stabilitet opnås ved en fuldsvejset ramme, som samtidig tillader en hurtig montage. De af os udviklede stabile Röwer & Rüb C-Profiler. 

Usynlige svejsesømme på 3/4" sprosser med 50 mm afstand. Reduceret risiko for skader på grund af afrundede kanter. Ekstra rigellås som natsikring. Fittings i rustfrit stål beskytter pulverlakeringen mod ridser. Justerbare hængsler med afrundede kanter og rustfrie skruer. Slidser i træværket sikrer den rette ventilation.

Odoo - Sample 1 for three columns

BAMBUS ER FREMTIDENS TRÆ

Igennem mange år har vi søgt efter et alternativ til hårdttræ. Vi har testet, søgt, forsøgt, gjort fejl og forsøgt igen. I dag siger vi: "Det var det værd".

Højtvoksende, presset bambus kombinerer alle de fordele, vi ønsker. Det er især velegnet mod spark og bid. Træet er mere elastisk end Bongossi og vrider ikke. Enkelte andre typer termisk behandlet "træ" er også modstandsdygtige mod ydre påvirkninger.

Odoo - Sample 1 for three columns

BÆREDYGTIG DYRKNING BESKYTTER REGNSKOVENE

Bambus er faktisk ikke en træsort, men et meget hurtigtvoksende græs. Nogle arter vokser op til en meter om dagen.

I en alder af fem til syv år er det miljømæssigt forsvarligt at høste udvalgte bambusstammer. I modsætning til et træ dør planten ikke, men vokser op igen. Under opvæksten af ​​bambussen optages en forholdsvis stor mængde CO2, som forbliver bundet i det færdige produkt. Derfor bliver bambus en stadig vigtigere råvare.