Odoo billede og tekstblok

HVORFOR VORES KVALITET BARE ER BEDRE

Vi stiller store krav til os selv, til vores underleverandører og til vores produkter. Således vil en boks fra Röwer & Rüb holde i mange år fremover.Vi synes at de nuværende DIN-standarder er både gode og vigtige, ikke desto mindre finder vi, at de undertiden ikke kan tilfredsstille vores krav. Derfor har vi også udviklet vores egne kvalitetsstandarder, og kan for eksempel fremstille med C-profil i henhold til vores specifikationer, snarere end masseproducerede varer.Det er lidt dyrere, men holdbarheden er markant længere, hvilket betyder at høj kvalitet og håndværk betaler sig på lang sigt.

"At vores egen produktion er altid på forkant med teknologien, er en selvfølgelighed."

Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

RUSTFRIT STÅL

En speciel elegant løsning fås med brugen af rustfrit stål, som giver et optisk enestående udtryk.Der er ikke mange begrænsninger for hvordan dine ønsker kan opfyldes.Med regelmæssig vedligeholdelse fås en tidsløs og holdbar løsning, som vil fremstå smuk mange år fremover.Vores boksmodeller i rustfrit stål leveres i to varianter: Højglans elektropoleret eller glasblæst. Den glasblæste har en attraktiv mat overflade.

Odoo billede og tekstblok

MULIGHEDER

Frontene fås i mange forskellige udførelser:

>> Overfladebehandlingen spiller en stor rolle for præsentationen af boksfronten.

>> Varmegalvaniseret stål ændrer med tiden udseende til en matgrå farve.

>> Pulverlakering bliver udført ovenpå galvaniseringen og fås i mange farver.

Odoo billede og tekstblok

PERFEKT TILPASSEDE MATERIALEEGENSKABER

Så kraftigt som muligt er ikke altid det klogeste. I hvert fald ikke når det gør håndtering og brug vanskeligere. Vi tilpasser derfor materialestyrken til behovet, så vi opnår den optimale løsning.Dette bemærker man tydeligt i hverdagen - for eksempel vores døre, som i mange år fremover vil åbne og lukke let.Vores program har en løsning til ethvert behov. Fra den funktionelle træningsstald til den eksklusive privatstald.Fordi alle modeller fås i forskellige udførelser, materialer og størrelser, som kan tilpasses alle behov.

Odoo billede og tekstblok

MANGE FORDELE

Den særlige stabilitet af vores bokse opnås ved at en svejset ramme, som samtidig tillader en hurtig montage.

>> De af os udviklede stabile Röwer & Rüb C-Profiler.

>> Usynlige svejsesømme på 3/4" sprosser, med 50 mm. afstand.

>> Reduceret risiko for skader pga. afrundede kanter.

>> Ekstra rigellås som natsikring.

>> Fittings i rustfrit stål beskytter pulverlakeringen mod ridser.

>> Justerbare hængsler med afrundede kanter og rustfrie skruer.

>> Slidser i træværket sikrer den rette ventilation.

Odoo billede og tekstblok

BAMBUS ER FREMTIDENS TRÆ

Igennem mange år har vi søgt efter et alternativ til hårdttræ. Vi testede, forsøgte, søgte, gjorde fejl og forsøgte igen. I dag siger vi: "Det var det værd". Presset højtvoksende bambus kombinerer alle de fordele, som vi ønsker, og det er især velegnet mod spark og bid. Træet er mere elastisk end Bongossi og vrider ikke. Enkelte andre typer, termisk behandlet "træ" er også meget modstandsdygtig mod ydre påvirkninger.

Odoo billede og tekstblok

BÆREDYGTIG DYRKNING BESKYTTER REGNSKOVENE

Bambus er faktisk ikke en træsort, men en meget hurtigt voksende græs. Nogle arter vokser op til en meter om dagen. I en alder af fem til syv år, er det miljømæssigt forsvarligt, at høste udvalgte stammer. I modsætning til et træ, dør planten ikke, men vokser op igen.Under opvæksten af ​​bambussen optages en forholdsvis stor mængde CO2 som forbliver bundet i det færdige produkt. Så bambus bliver en stadig vigtigere råvare.