Odoo billede og tekstblok

MOBILT VANDINGSANLÆG

Vores nye mobile vandingsmaskiner er meget universelle og er anvendelige til alle typer ridebunde såvel sandbaner og græsbaner.

Der findes flere modeller alt efter behov for størrelse. Maskinen er nem at betjene og hastigheden og vandmængden kan indstilles efter behov.

Den optimale løsningen hvis men ønsker et simpelt og prisstærkt alternativ til vores større fastmonterede vandingsanlæg.

Pris kr. 18.000 ex. moms. 

Kontakt Janus Haubroe på tlf. 29 91 97 96 for mere info.


Buchholz er markedsledende indenfor vandingssystemer til ridebaner, og de sidste 25 år har Buchholz leveret mere  end 1000 vandingssystemer, der kører over hele verden.
Odoo text and image block

 

 
 
Odoo billede og tekstblok

DEN BEDSTE KVALITET

Som markedsleder indenfor kvalitet, teknologi og produktion af vandingsanlæg til både indendørs- og udendørs ridebaner samt pumpe- og vandinstallationer er Buchholz blevet synonym med innovation og den bedste kundeservice.

Disse vandingssystemer er yndet af over hele verden af alle som ønsker en optimal vanding af deres ridebane.


Se galleriet nederst på siden med den mange muligheder

Odoo billede og tekstblok

FÅ FINANSIERET DIT VANDINGSANLÆG

Du har mulighed for at finansieret et nyt vandingsanlæg fra Buchholz, da vi nu tilbyder et attraktivt finansieringskoncept fra LånLet som giver mulighed for lån op til kr. 250.000 - Løbetiden er valgfri fra 12 til 120 måneder, og du kan til hver en tid betale lånet ud hvis du ønsker dette.

Allerede inden du beslutter dig for at handle hos os, kan du blive forhåndsgodkendt til en aftale. 

LÆS MERE >> KLIK HER.

>> INGEN udbetaling.

>> Hurtig og nem godkendelsesproces.

Se de mange muligheder: