Om Skibby HC

Hemmeligheden bag kvalitetsløsninger til dig

Odoo billede og tekstblok

Hos Skibby HC er vi stolte af at kunne levere kvalitetsløsninger fra hestefolk til hestefolk. Vi er beliggende i Skibby i Hornsherred og har eksisteret siden 2006. Vi har fokus på kvalitetsløsninger indenfor ridebaner, stalde, byggeri og hvad der ellers hører til livet med heste. Skibby HC har siden 2012 haft det danske agentur fore flere af europas førende producenter i hestesektoren, herunder Röwer & Rüb, SeBo og Kneilmann. Skibby HC er eneforhandler af Röwer & Rüb i Danmark og Norge. 

Skibby HC drives af to generationer i familien Haubroe. Niels er uddannet ingeniør og har stor erfaring med projektstyring og udvikling af tekniske løsninger. Niels er opvokset på en større gård på Møn, hvor hans forældre drev et stort varmblodsstutteri med fokus på avl af dressurheste. Benedicte, gift med Niels, forestår administrationen. Janus er gift med Camilla, der er eksamineret berider, og som også er en aktiv del af Skibby HC. Sammen driver de Stutteri Selsø ved siden af, hvor de har omkring 30 heste. Andreas sørger for montagearbejde samt anlæg af ridebaner. Med andre ord drives Skibby HC af hestefolk med de bedste løsninger til hestefolket.

Læs mere om de brands vi forhandler hos Skibby HC nedenfor.

Odoo - Sample 1 for three columns

Röwer & Rüb

Röwer & Rüb er verdens største producent af inventar til hesteanlæg. Fabrikken ligger ca. 40 km syd for Bremen tæt ved hestemekkaet Verden. De har 120 ansatte fordelt på to fabrikker og er grundlagt i 1890. I 2017 havde de produceret mere end 100.000 hestebokse og over 1100 skridtmaskiner, som er leveret på seks kontinenter verden over. Med Röwer & Rüb får du altid et gennemtænkt produkt - og altid med stor fokus på sikkerhed og finish.

Skibby HC er eneforhandler af Röwer & Rüb i Danmark og Norge. 

Se bokse fra Röwer & Rüb her

Læs mere om vores materialevalg her

Odoo - Sample 3 for three columns

 SeBo  

SeBo har siden år 2000 leveret de mest gennemtænkte og gennemførte sadelrum i Europa. Virksomheden startede med at producere køkkener af højeste kvalitet, men har gennem ejerens store interesse for heste fået idéen til at lave sadelrum. Herfra er det gået stærkt, og SeBo har i dag mere end 20 ansatte.

I Danmark har SeBo leveret nogle af de smukkeste sadelrum. Herunder til blandt andre Blue Hors, Slangerupgaard Ridecenter og Kirk Arabians.

Se mere om sadelrum her

Odoo - Sample 2 for three columns

GEBR. SCHÜTT

Gebr. Schütt er et byggefirma beliggende nord for Hamburg i Itzhenhoe. Virksomheden blev etableret i 1895 som et tømrer- og snedkerfirma, men har i dag udviklet sig til en større entreprenørvirksomhed med 400 ansatte.

Produktionen af limtræ foregår hos Gebr. Schütt selv, ligesom de også har egen arkitekt- og ingeniørafdeling.I Danmark har de i samarbejde med Skibby HC stået for nogle af de flotteste hestebyggerier. Herunder kan nævnes anlæggene på Slangerupgaard Ridecenter, Birkelunden, Bregnerødgaard og Kirk Arabians.

Skibby HC er eneforhandler af Gebr. Schütt i Danmark og Norge.

Odoo - Sample 1 for three columns

OTTO Sport

Otto Sport blev grundlagt i 1960’erne af Wener Otto og har siden 80’erne specialiseret sig for anlægning af ridebaner, og særligt toplag for at kunne tilbyde de bedste betingelser for ridesporten.

Gennem kontinuerlig forskning og optimering har Otto Sport formået at skabe det ideelle ridelag med deres Otto hulmåtter. Med mere end 30 års erfaring og over 6.000 ridebaner med Otto hulmåtter, er Otto Sport kendt for sin høje kvalitet både nationalt og internationalt. 

Læs mere om Otto Hulmåtterne her

Odoo - Sample 3 for three columns

KNEILMANN

Kneilmann er et relativt nyt firma, etableret i 1995 i Münster i Tyskland. Virksomheden har inden for de senere år markeret sig med nogle af de mest gennemtænkte produkter på markedet indenfor staldudstyr til hestefolket. Det har blandt andet medført flere priser, herunder Equitanas innovationspris i 2013 og 2015. Disse blev vundet på baggrund af de revolutionerende produkter.

Skibby HC er eneforhandler af Kneilmann i Danmark og Norge.

Se vores baneplanere fra Kneilmann her