Paddocks

Hemmeligheden bag en god paddock er den rigtige bundsikring

Hos Skibby HC tilbyder vi bundsikring af dine folde og paddocks. Det danske klima indebærer som regel en del nedbør, så de fleste hesteejere store dele af året, har våde og mudrede folde. Med bundsikring af dine folde, særligt på luftefolde, stier og ved led, er det en fordel at arealet er jævnt og tørt. Her opholder hestene sig ofte, hvilket gør det hårdt for arealer uden bundsikring. Hestene drejer måske skarpt, skraber i bunden eller opholder sig på et mindre areal. Derfor tilbyder vi to typer af bundsikring med Otto hulmåtter til dine arealer. Den fulde bundsikring af arealet med et dræningslag eller med afretning. I tørre perioder er bundsikringen med Otto hulmåtter, med til at holde lidt på vandet, da de lukkede kamre har en lille fordybning, der gør det muligt bibeholde lidt af vandet. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt råd eller et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder to former for bundsikring af folde og paddocks med Otto hulmåtter og toplag


Odoo text and image block

 


To former for bundsikring af folde og paddocks


Fuld dræning

Bunden fylder ca. 35 cm og kan dræne næsten uanede mængder af vand. I bunden bliver der lagt dræn med sten omkring. Derefter bruger vi Otto hulmåtter med et filterlag i og afslutter med 10 cm 0-2 vasket sand som toplag.

Udlægning af måtter

Her planer vi jorden og udlægger Otto hulmåtter. Derefter lægger vi et lag af 0-2 vasket sand på toppen. Her kan det ske at overskydende vand løber ned på laveste sted og ikke forsvinder med det samme.
 
Læs mere om vores Otto hulmåtter her

Odoo billede og tekstblok

Product Slider

Kontakt os for en dialog omkring bundsikring af folde og paddocks 

Vi er eksperter på området