Odoo billede og tekstblok

Ridehus porte

Meget store og tunge porte til ridehuse er ikke noget problem. I vores modelprogram fra Röwer & Rüb findes der mange gennemprøvede løsninger porte til ridehuse.

Porte i stalde skal kunne holde til meget. De skal være vejr og vindbestandige, de er udsat for temperatursvingninger og skal kunne holde til lidt af hvert. Den solide udførelse og de gennemtænkte detaljer gør at Röwer & Rüb's porte har en lang levetid som man kan have glæde af i mange år. Portene bliver fremstillet på mål og passer nøjagtigt ind i både nye og gamle bygninger.

 

Den solide udførelse og de gennemtænkte detaljer  gør at Röwer & Rüb's porte har en lang levetid.  
Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

Vi bygger som du vil have det. Vi laver din døre i samarbejde med dig, og vi tager os af udførsel og teknisk design. Uanset form størrelse og design er konstruktion og udførelsen den samme.  Det betyder at du kan stole på at kvaliteten på Röwer & Rüb's døre er i top. Det gælder både stålrammen i træet i døren såvel som i de mange små detaljer der gør vores døre til noget specielt. 
Form og funktionalitet >>  Hvad design angår er det kun fantasien som sætter grænser. Vi designer dine porte sammen med dig og vi tager os af de tekniske detaljer. Selvfølgelig i den høje kvalitet som du forventer af Röwer & Rüb.

Se de mange muligheder: