Odoo billede og tekstblok

Vi tilbyder ridehaller af alle typer, men har speciale i haller med limtræspær. Hvad enten din ridehal skal være den helt store luksusversion med opmurede og isolerede vægge eller en stålhal, så kan vi hjælpe dig.

Vi leverer gerne totalprojekter, hvor vi står for det hele, og hvor du får overdraget en ridehal klar til brug.

Vores haller har en række fordele. Vi har stort fokus på ventilation, som er vigtigt i forbindelse med vanding af din ridehusbund. Uden ventilation opstår der let kondens. Ydermere laver vi flere forskellige former for barrierer med fokus på sikkerhed. Vi har stor erfaring i at finde barrierer, der passer til forskellige behov. Ridehaller med træspær har en særlig god atmosfære og en flot fremtoning i forhold til en hal med stålspær.

Vores ridehaller er lyse og venlige. De kan opføres separat eller i forbindelse med eksisterende bygninger, der er så alsidige, at de kan dække næsten ethvert behov.
Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

Da vores samarbejdspartnere råder over stor kapacitet med egne ingeniører, konstruktører, statikkere og arkitekter, kan vi selvfølgelig også tilbyde komplette projekter til kommunal godkendelse.

Se de mange muligheder