Odoo billede og tekstblok

Ridehaller af alle typer, men speciale i haller med limtræspær - Hvad enten din ridehal skal være den helt store luksus med opmurede isolerede vægge eller en stål-hal, så kan vi hjælpe dig. Vi leverer gerne totalprojekter hvor vi står for det hele, og hvor du får overdraget en ridehal klar til brug.Vores haller har en række fordele: Vi har et stort fokus på ventilation, som er meget vigtigt i forbindelse med vanding af din ridehusbund, da der ellers nemt opstår problemer med kondens. Vi laver flere forskellige former for barrierer med fokus på sikkerhed, og vi har stor erfaring med netop hvilken barriere, der passer til netop dit behov.Ridehaller med træspær har i forhold til en hal med stålspær, en specielt god atmosfære og flot fremtoning.

Bygninger der er lyse og venlige. De kan opføres separat eller i forbindelse med eksisterende bygninger, der er så alsidige, at de kan dække næsten ethvert behov.
Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

Da vores samarbejdspartnere råder over stor kapacitet med egne ingeniører, konstruktører, statikkere og arkitekter kan vi selvfølgelig også tilbyde komplette projekter til kommunal godkendelse.

Se de mange muligheder: