Odoo billede og tekstblok

Sadelrum fra verdens bedste håndværkere

SeBo tilbyder sadelrum af den bedste kvalitet i forhold til design, produktion og montage. Vores design afspejler både opfindsomhed og funktionalitet. Ud over de smukke skabe får du også et praktisk og ekstremt holdbart sadelrum, som du kan få glæde af i mange år.

SeBo lægger særligt vægt på fugtstyring, således at saddelrummet får det bedst mulige indeklima. Rummet er derfor skånsomt for dine dyrebare sadler og det øvrige udstyr.

Kundetilfredshed er vores kerneværdi, og derfor er alle produkter produceret på eget værksted.

SeBo er synonym for funktionelle og innovative enteriørløsninger. 

De smukt udformede skabselementer opfylder de højeste kvalitetskrav inden for funktionalitet, design og håndværk.

Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

SADELRUM TIL DEN PROFESSIONELLE

Det kræver mere end bare solidt tømrerarbejde at skabe et sadelrum, som kan holde til at blive brugt dagligt. Sadler, trenser og andet udstyr bæres ud ind og ud, der poleres og gøres rent.

Vi lytter til dine idéer, behov og ønsker - og vi gør vores bedste for at udnytte hver en kvadratcentimeter af pladsen i dit sadelrum.


Odoo billede og tekstblok

SOLIDE SADELRUM AF EUROPÆISK EGETRÆ

Disse solide sadelrum er bygget i europæisk egetræ. Træets struktur danner et unikt og særpræget udseende, og der er ingen overflødige detaljer.

Du får gode skabsløsninger - med eller uden håndvask - hvor alt er bygget af håndværkere på SeBo.

Dette er en high-end løsning til professionelle og private stalde. Du kan føle og lugte træet, se detaljerne og ikke mindst nyde rummets bekvemmelighed og funktionalitet hver eneste dag.


Odoo billede og tekstblok

SADELRUM I HØJGLANSMAHOGNI

Dette elegante og imponerende sadelrum af mahogni vil være perfekt som midtpunkt i din stald. Tilføjelsen af en etage i et højt rum øger effektivt gulvpladsen.

Praktiske og fine detaljer går hånd i hånd, og der skabes en unik kombination af SeBos kerneværdier: opfindsomhed, effektivitet, håndværk og design.


Odoo billede og tekstblok

MULTIFUNKTIONEL SADELVOGN

Denne multifunktionelle sadelvogn fra SeBo er vi utroligt stole af. 

Den er udformet som en kæmpe værktøjskasse på hjul. Derudover er den udstyret med en praktisk og yderst nyttig funktion, idet den øverste del er hængslet. Det giver dig mulighed for at polere og vedligeholde dine sadler.

Sadelvognen gør det endnu nemmere at flytte rundt på og pleje dit udstyr.