Sadelrum

Kvalitet fra verdens bedste håndværkerer

Find din kvalitetsløsning hos Skibby HC. At finde den bedste løsning til dit sadelrum, kræver mere end bare solidt tømrerarbejde. Det skal kunne tåle at blive brugt dagligt og være funktionelt. Der skal være plads til, at sadler, trenser og andet udstyr bæres ind og ud, poleres og gøres rent.

Vores sadelrum fra SeBo er af den bedste kvalitet, både hvad gælder design, produktion og montage. Vores sadelrumsdesign afspejler både opfindsomhed og funktionalitet. Med et sadelrum fra SeBo får du et smukt sadelrum, der både er praktisk og har en lang holdbarhed, som du kan få glæde af i mange år. 

Med et sadelrum fra SeBo får du et sadelrum med det bedste mulige indeklima, da SeBo ligger særlig vægt på den korrekte fugtstyring. På den måde er rummet skånsomt for dine dyrebare sadler og det øvrige udstyr.

Kundetilfredshed er vores kerneværdi, og derfor er alle produkter produceret på SeBos eget værksted. Vi lytter til dine idéer, behov og ønsker - og vi gør vores bedste for at udnytte hver en kvadratcentimeter af pladsen i dit sadelrum.

Brug for en dækkentørrer se mere her

SeBo er synonym for funktionelle og innovative interiørløsninger. 

De smukt udformede skabselementer opfylder de højeste kvalitetskrav inden for funktionalitet, design og håndværk.

Odoo text and image block
Odoo - Sample 1 for three columns

SOLIDE SADELRUM AF EUROPÆISK EGETRÆ

Disse solide sadelrum er bygget i europæisk egetræ. Træets struktur danner et unikt og særpræget udseende, og der er ingen overflødige detaljer.

Du får gode skabsløsninger - med eller uden håndvask - hvor alt er bygget af håndværkere på SeBo.

Dette er en high-end løsning til professionelle og private stalde. Du kan føle og lugte træet, se detaljerne og ikke mindst nyde rummets bekvemmelighed og funktionalitet hver eneste dag.

Odoo - Sample 2 for three columns

SADELRUM I HØJGLANSMAHOGNI

Dette elegante og imponerende sadelrum af mahogni vil være perfekt som midtpunkt i din stald. Tilføjelsen af en etage i et højt rum øger effektivt gulvpladsen.

Praktiske og fine detaljer går hånd i hånd, og der skabes en unik kombination af SeBos kerneværdier: opfindsomhed, effektivitet, håndværk og design.

Odoo - Sample 3 for three columns

MULTIFUNKTIONEL SADELVOGN

Denne multifunktionelle sadelvogn fra SeBo er vi utroligt stole af. 

Den er udformet som en kæmpe værktøjskasse på hjul. Derudover er den udstyret med en praktisk og yderst nyttig funktion, idet den øverste del er hængslet. Det giver dig mulighed for at polere og vedligeholde dine sadler.

Sadelvognen gør det endnu nemmere at flytte rundt på og pleje dit udstyr.