Odoo billede og tekstblok

Sadelrum fra verdens bedste håndværkere

SEBO tilbyder sadelrum af den bedste kvalitet i forhold til design, produktion og montage. Vores design afspejler både opfindsomhed og funktionalitet. Udover de smukke skabe, får du også et meget praktisk og ekstremt holdbart sadelrum, der vil holde mange år.

SEBO lægger særlig vægt på fugtstyring, således at saddelrummet det bedst mulige indeklima, og derved er skønsomt for ens dyrebare sadler og udstyr. Kundetilfredshed er vores kerneværdi, og derfor er alle vores produkter produceres på eget værksted.

SEBO er synonym for funktionelle og innovative interiør løsninger. 

De smukt udformede skabselementer opfylder de højeste kvalitetskrav af funktionalitet, design og håndværk.

Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

SADELRUM TIL DEN PROFESSIONELLE

Daglig slitage som kommer fra arbejdet i stalden, med at hente og bringe sadler, hovedtøj og alt andet udstyr ind og ud samt rengøring og polering, kræver mere end bare solidt tømrerarbejde. Vi lytter til kundens ideer, behov og ønsker. Vi gør bedst mulig brug af hver eneste kvadratcentimeter af pladsen.


Odoo billede og tekstblok

SOLIDE SADELRUM AF EUROPÆISK EGETRÆ

Disse solide sadelrum er bygget af europæisk egetræ. Der er ingen overflødige detaljer. Træets struktur danner et unikt og særpræget udseende. Du får gode skabsløsninger, med eller uden håndvask, hvor alt er bygget af håndværkere på SEBO. Dette er en high-end løsning til professionelle og private stalde. Du kan føle og lugte denne træ, se detaljer, og nyd dens bekvemmelighed og funktionalitet hver enestedag.


Odoo billede og tekstblok

SADELRUM I HØJGLANS MAHOGNI

Dette elegante, imponerende mahogni sadelrum er unikt og vil være perfekt som midtpunkt i din stald. Tilføjelse af en etage i et høj rum er en effektiv måde at øge gulvplads. Det er her, praktiske og fine detaljer går hånd i hånd. En kombination af SEBO’s kerneværdier - Opfindsomhed, effektivitet, håndværk og design.


Odoo billede og tekstblok

MULTIFUNKTIONEL SADELVOGN

Den multifunktionelle sadelvogn fra SEBO er vi utrolig stolte af. Det er en kæmpe værktøjskasse på hjul til rytteren. Den er udstyret med en meget praktisk og yderst nyttigt funktion, da den øverste del er hængslet og lader dig polere og udføre vedligeholdelse på dine sadler. Det gør det endnu nemmere at flytte og pleje dit udstyr.