Odoo billede og tekstblok

Skyde porte

Vores modeller Röwer & Rüb er tætlukkende og letløbende skydeporte. Disse porte er en god løsning hvis man vil spare plads, og det er en meget flesibel og god løsning til store døråbninger.

Porte i stalde skal kunne holde til meget. De skal være vejr og vindbestandige, de er udsat for temperatursvingninger og skal kunne holde til lidt af hvert.

Den solide udførelse og de gennemtænkte detaljer gør at Röwer & Rüb's porte har en lang levetid som man kan have glæde af i mange år. Portene bliver fremstillet på mål og passer nøjagtigt ind i både nye og gamle bygninger.

Form og funktionalitet >> Hvad design angår er det kun fantasien som sætter grænser. Vi designer dine porte sammen med dig og vi tager os af de tekniske detaljer. Selvfølgelig i den høje kvalitet som du forventer af Röwer & Rüb.

 

Den solide udførelse og de gennemtænkte detaljer  gør at Röwer & Rüb's porte har en lang levetid.  
Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

Med vores unikke sikkerhedslås, som vi selv har designet er det muligt at åbne døren indefra på ethvert tidspunkt - selvom den er låst udefra. Denne nødudgangs-funktion gør at man altid kan komme ud af porten hvis der sker et uheld. Det er ikke nødvendigt at låse døren igen, for når skydedøren lukkes igen, kan det ikke åbnes udefra. Vi bygger som du vil have det. Vi laver din døre i samarbejde med dig, og vi tager os af udførsel og teknisk design. Uanset form størrelse og design er konstruktion og udførelsen den sammeDet betyder at du kan stole på at kvaliteten på Röwer & Rüb's døre er i top. Det gælder både stålrammen i træet i døren såvel som i de mange små detaljer der gør vores døre til noget specielt.

Se de mange muligheder: