Odoo billede og tekstblok

Skydeporte

Vores modeller fra Röwer & Rüb er tætlukkende og letløbende skydeporte. En port er en god løsning, hvis man vil spare plads. Den er også god og fleksibel til store døråbninger.

Porte i skal kunne holde til lidt af hvert. Foruden at skulle kunne holde til den daglige brug skal de skal være vejr- og vindbestandige, da de vil blive udsat for temperatursvingninger.

Den solide udførelse og de gennemtænkte detaljer gør, at Röwer & Rübs porte har en lang levetid, som man kan have glæde af i mange år. Portene bliver fremstillet på mål og passer nøjagtigt ind i både nye og gamle bygninger.

Hvad design angår er det kun fantasien, som sætter grænser. Vi designer dine porte sammen med dig, og vi tager os af de tekniske detaljer - selvfølgelig i den høje kvalitet, som du forventer af Röwer & Rüb.

 

Den solide udførelse og de gennemtænkte detaljer gør, at Röwer & Rübs porte har en lang levetid.  
Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

Med vores unikke sikkerhedslås, som vi selv har designet, er det muligt at åbne døren indefra på ethvert tidspunkt - også selvom den er låst udefra. Denne nødudgangsfunktion gør, at man altid kan komme ud af porten, hvis der sker et uheld. Det er ikke nødvendigt at låse døren igen, for når skydedøren atter lukkes, kan det ikke åbnes udefra.

Vi bygger, som du vil have det. Uanset form, størrelse og design er konstruktionen og udførelsen den samme. Det betyder, at du kan stole på at kvaliteten på Röwer & Rübs porte er i top. Det gælder både stålrammen, træet og de mange små detaljer, der gør vores døre til noget helt specielt.

Se de mange muligheder