Træhegn og låger

Hemmeligheden bag en godt hegn til ridebane eller fold er kvalitet og knowhow

Et træhegn er ikke bare et træhegn. Det træhegn skal være holdbart og robust, men også passe godt ind i omgivelserne. Hos Skibby HC leverer vi træhegn til din ridebane eller folde af særdeles god beskaffenhed og med ekstrem lang levetid, og som smukt omkranser din ridebane eller dine folde. Vi skræddersyer dit nye træhegn, så det er tilpasset lige netop din ridebane eller folde med dine behov.
Vi tilbyder flere forskellige typer af stolper, lægter og kraftige låger i lige præcis den overflade behandling du ønsker. Er du i tvivl om hvilken løsning, du har behov for, rådgiver vi gerne vores kunder til at vælge det helt rigtige træhegn, der bedst muligt passer ind i omgivelserne, samt optimerer brugen af en udendørs ridebane.  

Vi leverer attraktive træhegn med kraftige låger, som passer perfekt ind i landskabet.  Vi rådgiver vores kunder til at vælge det helt rigtige træhegn, der harmonisk passer til de topografiske betingelser i det aktuelle terræn.

Odoo text and image block


OVERFLADEBEHANDLING

Skibby HC bruger kun træprodukter der omhyggeligt er fortøret og derefter enten er trykimprægneret eller blevet efterbehandlet med trætjære. Vælger du en løsning med trykimprægnerede træprodukter, er spidsen af stolperne, der er under jorden, også behandlet med trætjære.

Vores træhegn kan holde i mere end 20 år grundet den høje kvalitet. Af overfladebehandling anbefaler vi vores løsning, som er forbehandlet med trætjære, for at opleve den længst mulige levetid.

Valget af overfladebehandling betyder ikke kun en forbedret holdbarhed, men reducerer samtidig risikoen for, at hestene gnaver i hegnet.

TRÆVALG

Det er vigtigt at vælge træsorten nøje, når du skal have opført dit træhegn. De mest populære typer af træ, som anvendes til indhegning af folde eller til indhegning af ridebaner er enten; fyr, gran, lærk, eg eller anden tropiske træsort.

Ønsker du et hegn med afbarkede stolper, er gran den mest typiske træsort. Fordelen ved gran er, at det ser bedre ud, er mere lige og mere modstandsdygtigt, fordi der er færre knaster end mange af de andre typer.

Ønsker du maskindrejede stolper, er fyrtræ det bedste valg, da denne sort er mere modtagelig over for imprægneringen. Derudover tåler stolper af fyr store temperatursvingninger. Det reducerer chancen for, at de sprækker og slår revner.


Odoo - Sample 1 for three columns

VALG AF STOLPER

Vi har 10 forskellige typer af stolper, både i runde og firkantede udgaver. Her kan der
blandt andet vælges runde, afbarkede stolper, som giver et mere naturligt look, eller maskindrejede stolper for et mere enkelt og stilrent look.
Vores stolper er enten trykimprægneret eller behandlet med trætjære, og fælles for alle er, at de er behandlet med trætjære i spidsen, som er i jorden. Dette gør dem modstandsdygtige overfor råd og sikrer en ekstra lang levetid på min. 20 år.

Odoo - Sample 2 for three columns

VALG AF LÆGTER

Vores træhegn kan leveres i højderne 130 cm, 155 cm og 185 cm. Du har flere valg, når du skal beslutte dig for, hvordan dine lægter skal se ud. Hegnet har enten to, tre eller fire tværgående lægter, og der findes her tre typer: hele rundstokke, halve rundstokke eller flade.

Odoo - Sample 3 for three columns

VALG AF LÅGER

Vores kvalitetslåger til træhegn er et professionelt præcisionshåndværk. Gennem vores moderne og kontrollerede arbejdsprocesser er vi i stand til at producere låger med millimeterpræcision således, at hver enkelt del af lågen passer perfekt ind i den anden. For at opnå yderligere stabilitet står lågens ramme altid på et ekstra ben, som giver en ekstra støtte. Låge modeller

Vi har flere forskellige typer af låger. Hver af vores låger kan fremstilles i op til 3,50m. Vi kan levere både som enkelt eller som dobbeltlåge. Derudover kan der monteres lås, hvis det ønskes.Model Cheval Model Giraffe Model TorroModel Buffalo Model Panda