Odoo billede og tekstblok

TRÆHEGN

Et træhegn skal være holdbart og robust, men samtidig passe godt ind i sine omgivelser. Det er derfor, vi konstruerer robuste træhegn med ekstrem lang levetid, som opfylder behovene, og kan holde selv dine heste inde. De flotte og attraktive træhegn passer perfekt ind i det naturlige landskab.

Få skræddersyet dit nye træhegn, så det er tilpasset dine individuelle behov og kvalitetskrav. Du kan vælge mellem flere forskellige stolpe-typer - Herunder både runde og firkantede, overfladebehandlinger/imprægneringer, lægter og kraftige låger.

Vi rådgiver vores kunder til at vælge det helt rigtige træhegn, der harmonisk passer til de individuelle topografiske betingelser i deres terræner.

Vi leverer attraktive træhegn med kraftige porte, 

der passer perfekt ind i landskabet.


Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

VALG AF STOLPER

Når du vælger hvilken type stolper der skal benyttes til dit træhegn, så er det vigtigt, at du overvejer aspekter som topografi, budget og æstetik. Vores træhegn er fremstillet af de bedste kvalitetsmaterialer.

Vi har ti forskellige typer stolper, både i runde og firkantede udgaver. Her kan der bl.a. vælges runde afbarkede stolper, som giver et mere naturligt look, eller maskindrejede stolper. Alle vores hegn bygges op med tværgående lægter.

Odoo billede og tekstblok

VALG AF LÆGTER 

Vi kan levere træhegn i følgende højder: 130cm, 155cm og 185cm.

Du har flere valg når du skal vælge hvordan lægter skal se ud. Hegnet har enten 2, 3 eller 4 tværgående lægter. Der findes 3 typer lægter - enten hele rundstokke, halve rundstokke eller flade lægter.


Odoo billede og tekstblok

OVERFLADEBEHANDLING  

Vi bruger træ som omhyggeligt er fortørret og derefter enten er trykimprægneret eller behandlet med trætjære. Vælger du den trykimprægnerede model, er spidsen af stolperne som er under jorden stadig behandlet med trætjære.

Derfor kan du forvente at vores træhegn kan holde i mere end 20 år.Vi anbefaler dog vores model som er behandlet med trætjære. Valget af denne type overflade betyder ikke kun forbedret holdbarhed, men den reducerer også risikoen for hestene gnaver i hegnet.


 

 
 

Billeder fra nogle af de ridebaner vi har lavet: