Odoo billede og tekstblok

TRÆHEGN

Et træhegn skal være holdbart og robust, men også passe godt ind i omgivelserne. Derfor konstruerer vi træhegn af særdeles god beskaffenhed og med ekstrem lang levetid, som opfylder behovene og kan holde dine heste inde. De attraktive træhegn passer smukt ind i det naturlige landskab.

Få skræddersyet dit nye træhegn, så det er tilpasset dine individuelle behov og kvalitetskrav. Du kan vælge mellem flere forskellige typer af stolper, herunder både runde og firkantede. Ligeledes er der forskellige overfladebehandlinger/imprægneringer, lægter og kraftige låger, som frit kan vælges.

Vi rådgiver vores kunder til at vælge det helt rigtige træhegn, der harmonisk passer til de topografiske betingelser i det aktuelle terræn.

Vi leverer attraktive træhegn med kraftige porte, som passer perfekt ind i landskabet. Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

VALG AF STOLPER

Når du vælger, hvilken type stolper der skal benyttes til dit træhegn, er det vigtigt, at du overvejer aspekter som topografi, budget og æstetik. Vores træhegn er fremstillet af de bedste kvalitetsmaterialer.

Vi har ti forskellige typer af stolper, både i runde og firkantede udgaver. Her kan der blandt andet vælges runde, afbarkede stolper, som giver et mere naturligt look, eller maskindrejede stolper.

Alle vores hegn bygges op med tværgående lægter.

Odoo billede og tekstblok

VALG AF LÆGTER 

Vi kan levere træhegn i højderne 130 cm, 155 cm og 185 cm.

Du har flere valg, når du skal beslutte dig for, hvordan dine lægter skal se ud. Hegnet har enten to, tre eller fire tværgående lægter, og der findes her tre typer: hele rundstokke, halve rundstokke eller flade.


Odoo billede og tekstblok

OVERFLADEBEHANDLING  

Vi bruger træ som omhyggeligt er fortørret og derefter enten er trykimprægneret eller behandlet med trætjære. På den trykimprægnerede model er spidsen af stolperne under jorden også behandlet med trætjære.

Du kan forvente, at vores træhegn kan holde i mere end 20 år. Vi anbefaler dog vores model, som er behandlet med trætjære for den længst mulige levetid.

Valget af overfladebehandling betyder ikke kun en forbedret holdbarhed, men reducerer også risikoen for, at hestene gnaver i hegnet.


 

 
 

Billeder fra nogle af de ridebaner vi har lavet