Udendørsbokse

Den smarte løsning til opstaldning af dine heste fra Röwer & Rüb

Med udendørsbokse fra Skibby HC, kan du opleve en stald med mange muligheder. Disse udebokse har stort set ubegrænsede muligheder, både i form af antallet af bokse samt i opstillingen og i valget af faciliteter. Takket være det funktionelle byggesystem af boksene, kan antallet af hestebokse øges hvis du oplever pladsmangel. Har du brug for udendørsboksene et andet sted, er det endda muligt at flytte boksene. 

Udeboksene fra Röwer & Rüb er opbygget i varmegalvaniseret stålrammer, der også kan leveres pulverlakerede. Som vægge i boksmodulet anvendes hårdttræ. Der er mulighed for at vælge mellem forskellige tagelementer. Hvad enten du er til stålplader, sandwich-elementer eller anden beklædning er det muligt som tagbeklædning. Derfor vil du altid kunne tilpasse din udeboks dine omgivelser. 

Vi hjælper dig med planlægning, logistik og tegninger af din løsning, så byggeansøgning kan indleveres. Boksene kan monteres på et fuldt fundament eller rand- og punktfundamenter.

Du kan frit vælge den staldløsning der passer bedst til dig, da udeboksene kan varieres på flere måder. Vælg mellem forskellige materialer, døre, porte og vinduer for at få den løsning der passer til dig.  Placer boksene som du vil og få den indretning der er smartest til dig. Udnyt et boksmodul til lager, sadelrum eller vælg et stort modul som foleboks. Der er også mulighed for at udelade fronten af modulet således, at boksen kan brugen til en tvangsboks eller vaskeplads. Har du specielle ønsker, er det intet problem.

Fordi udendørsboksene kan tilpasses en større sne- eller vindlast, er det naturligvis muligt at få et anderledes tagudhæng eller specielle boksmål. Specialløsninger kan for eksempel også bestå af anderledes tagudhæng til paddocks.

Læs mere om vores materialevalg her

Læs mere om vores staldbyggeri her

Venlig, lys og luftig. Udeboksene fra Röwer & Rüb opfylder alle krav til moderne hestehold, uanset antallet af bokse.

Odoo text and image blockOdoo - Sample 1 for three columns

EN BOKSRÆKKE

Udebokse med én boksrække, som kan variere i opbygning.

Odoo - Sample 1 for three columns

RÆKKEBOKS MED HOVEDBOKS 

Udebokse med boksrække og en hovedboks på 4,73 m x 3,40 m, der eventuelt kan placeres i den ene ende. Dette giver er en optimal løsning til saddelrum eller foderrum. Hovedboksen kan leveres med port, som kan variere i opbygningen.

Odoo - Sample 1 for three columns

L-FORM MED HJØRNEBOKS 

Udebokse opbygget i en L-form med en stor og rummelig hjørneboks, der måler 4,93 m x 4,93 m. Hjørneboksen er velegnet som foleboks eller til hoppe med føl.

Odoo - Sample 1 for three columns

U-FORM

Udebokse opbygget i en U-form med stor og rummelig hjørneboks, der måler 4,93 m x 4,93 m. Denne er velegnet som foleboks eller til hoppe med føl. Modellen giver et delvist lukket gårdmiljø.

Odoo - Sample 1 for three columns

GODT STALDMILJØ 

Det smarte ventilationssystem giver frisk luft, selv med lukkede døre. De integrerede ventilationsklapper i boksdørene sikrer lufttilførsel. Ventilationen har fordel af taghældningen på 20 grader. Dette skaber en god ventilation uden træk samt en venlig og lys atmosfære.


Odoo billede og tekstblok


Udhæng på 1,70 m beskytter hest og rytter mod sol og regn. Dette kombineres med indvendig komfort. Det isolerede tag forhindrer varmetab om vinteren og overophedning om sommeren. Samtidigt reducerer det isolerede tag dannelsen af kondens. Det tilhørende rytterlys giver lys og luft. Alternativt kan der leveres et isoleret rytterlys med eldreven åbne- og lukkemekanisme.

Ydervæggen er fremstillet af 60 mm tykke bjælker af hårdttræ og med dobbelt fjeder. I sider og bagvægge kan der naturligvis monteres yderligere porte, døre og vinduer. Typen af krybber, vandkopper og boksdøre kan frit vælges. Dørene er forsynet med en dobbeltlås, den ene med en rigle i bunden. Ved natsikring er dørene sikret med en dobbelt riglelås.