Odoo billede og tekstblok

Konceptet har næsten ubegrænsede muligheder: i form af antal bokse, og i opstilling og faciliteter. Ydervæggene ser godt ud fra alle sider: hvad enten der er tale om et enkelt par - eller mange sat sammen.Når pladsen bliver for trang, kan antallet af bokse øges, takket være det funktionelle byggesystem. Man kan endog flytte boksene.Udeboksene er opbygget af varmgalvaniseret stålrammer, som også kan leveres pulverlakerede. Som væg anvendes hårdttræ. Taget kan leveres med stålplader, sandwich elementer eller næsten enhver anden beklædning, så stalden passer til omgivelserne.

EN STALD - MANGE LØSNINGER

Udeboksene kan varieres i det næsten uendelige, med døre, porte og vinduer. Den variable opbygning gør, at du kan få netop den løsning du ønsker. Storbokse skal ikke nødvendigvis placeres for enden af rækken, de kan placeres hvor som helst i rækken og bruges til lager, sadelkammer, eller foleboks. Hvis fronten udelades, kan pladsen bruges til en tvangsboks eller vaskeplads.Specialønsker? Intet problem.

Fordi at boksen kan tilpasses til større sne- eller vindlast, så er det naturligvis muligt med anderledes tagudhæng eller andre boksmål. Special løsninger som f.eks. anderledes tagudhæng, når der skal være paddocs.

V enlig, lys og luftig - udeboksene fra Röwer & Rüb opfylder alle krav til moderne hestehold, uanset antal bokse.

Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

EN BOKSRÆKKE

Udebokse med en boksrække, som kan variere i opbygning.

Odoo billede og tekstblok

RÆKKEBOKS MED HOVEDBOKS 

Udebokse med boksrække og hovedboks på 4,73 m x 3,40 m som eventuelt kan placeres i den ene ende. Dette giver er en optimal løsning til saddelrum eller foderrum.Hovedboksen kan leveres med port, som kan variere i opbygningen.

Odoo billede og tekstblok

L-FORM MED HJØRNEBOKS 

Udebokse opbygget i en L-Form, med stor og rummelig hjørneboks med målene 4,93 m x 4,93 m. Denne løsning er velegnet som foleboks eller til hoppe med føl.

Odoo billede og tekstblok

U-FORM

Udebokse opbygget i en U-Form, med stor og rummelig hjørneboks med målene 4,93 m x 4,93 m. Denne model giver et delvist lukket gårdmiljø. Denne løsning er også velegnet som foleboks eller til hoppe med føl.

Odoo billede og tekstblok

Udhænget på 1,70 m beskytter hest og rytter mod sol og regn, kombineret med indvendig komfort. Det isolerede tag forhindrer varmetab om vinteren og overophedning om sommeren. Samtidig reducerer det isolerede tag dannelsen af kondens. Det tilhørende rytterlys giver lys og luft. Alternativt kan der leveres et isoleret rytterlys med eldreven åbne- og lukke mekanisme.

Ydervæggen er fremstillet af 60 mm tykke hårdttræsbjælker med dobbelt feder. I sider og bagvægge kan der naturligvis monteres yderligere porte, døre og vinduer. Såvel krybber, vandkopper og boksdøre kan frit vælges mellem de mange muligheder. Dørene er forsynet med dobbelt lås hvor den ene er en rigle i bunden. Ved natsikring er dørene sikret med en dobbelt riglelås.

Odoo billede og tekstblok

PERFEKT UDLUFTNING 

Det smarte ventilationssystem giver frisk luft, selv med lukkede døre. De integrerede ventilationsklapper i boksdørene sikrer lufttilførsel. Ventilationen har fordel af taghældningen på 20 grader. Dette skaber en god ventilation uden træk samt en venlig og lys atmosfære.Når stalden først er planlagt, bliver statik og tegninger hurtigt færdige, så byggeansøgning kan indleveres. Ligeledes sker levering hurtigt over hele verden. Boksene monteres på rand- eller punktfundamenter.

Se de mange muligheder: