Odoo billede og tekstblok

Dette koncept har stort set ubegrænsede muligheder i form af antallet af bokse samt i opstillingen og i valget af faciliteter. Ydervæggene tager sig smukt ud fra alle sider, hvad enten der er tale om et enkelt par eller mange, som er sat sammen.

Når pladsen bliver for trang kan antallet af bokse øges. Dette er takket være det funktionelle byggesystem. Man kan endda flytte boksene.

Udeboksene er opbygget af varmgalvaniserede stålrammer, som også kan leveres pulverlakerede. Som vægge anvendes hårdttræ. Taget kan leveres med stålplader, sandwich-elementer eller næsten enhver anden beklædning. Således vil stalden altid kunne komme til at passe til omgivelserne.

ÉN STALD - MANGE LØSNINGER

Udeboksene kan varieres på mange måder, både med hensyn til døre, porte og vinduer. Den variable opbygning gør, at du kan få netop den løsning du ønsker. Storbokse skal ikke nødvendigvis placeres for enden af boksrækken. De kan placeres hvor som helst og bruges til lager, sadelkammer eller som foleboks. Hvis fronten udelades, kan pladsen bruges til en tvangsboks eller vaskeplads. Har du specielle ønsker, er det intet problem.

Fordi udendørsboksene kan tilpasses en større sne- eller vindlast, er det naturligvis muligt at få et anderledes tagudhæng eller specielle boksmål. Specialløsninger kan for eksempel også bestå af anderledes tagudhæng til paddocks.

Venlig, lys og luftig. Udeboksene fra Röwer & Rüb opfylder alle krav til moderne hestehold, uanset antallet af bokse.

Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

EN BOKSRÆKKE

Udebokse med én boksrække, som kan variere i opbygning.

Odoo billede og tekstblok

RÆKKEBOKS MED HOVEDBOKS 

Udebokse med boksrække og en hovedboks på 4,73 m x 3,40 m, der eventuelt kan placeres i den ene ende. Dette giver er en optimal løsning til saddelrum eller foderrum. Hovedboksen kan leveres med port, som kan variere i opbygningen.

Odoo billede og tekstblok

L-FORM MED HJØRNEBOKS 

Udebokse opbygget i en L-form med en stor og rummelig hjørneboks, der måler 4,93 m x 4,93 m. Hjørneboksen er velegnet som foleboks eller til hoppe med føl.

Odoo billede og tekstblok

U-FORM

Udebokse opbygget i en U-form med stor og rummelig hjørneboks, der måler 4,93 m x 4,93 m. Denne er velegnet som foleboks eller til hoppe med føl. Modellen giver et delvist lukket gårdmiljø.

Odoo billede og tekstblok

Udhæng på 1,70 m beskytter hest og rytter mod sol og regn. Dette kombineres med indvendig komfort. Det isolerede tag forhindrer varmetab om vinteren og overophedning om sommeren. Samtidigt reducerer det isolerede tag dannelsen af kondens. Det tilhørende rytterlys giver lys og luft. Alternativt kan der leveres et isoleret rytterlys med eldreven åbne- og lukkemekanisme.

Ydervæggen er fremstillet af 60 mm tykke bjælker af hårdttræ og med dobbelt fjeder. I sider og bagvægge kan der naturligvis monteres yderligere porte, døre og vinduer. Typen af krybber, vandkopper og boksdøre kan frit vælges. Dørene er forsynet med en dobbeltlås, den ene med en rigle i bunden. Ved natsikring er dørene sikret med en dobbelt riglelås.

Odoo billede og tekstblok

PERFEKT UDLUFTNING 

Det smarte ventilationssystem giver frisk luft, selv med lukkede døre. De integrerede ventilationsklapper i boksdørene sikrer lufttilførsel. Ventilationen har fordel af taghældningen på 20 grader. Dette skaber en god ventilation uden træk samt en venlig og lys atmosfære.

Når stalden først er planlagt, bliver statistik og tegninger hurtigt færdige, så byggeansøgning kan indleveres. Ligeledes sker leveringen hurtigt over hele verden. Boksene monteres på rand- eller punktfundamenter.

Se de mange muligheder