Odoo billede og tekstblok

PROFESSIONELLE UDENDØRS VANDINGSANLÆG

Denne model er vores professionelle vandingssystem til brug på udendørs ridebaner. Systemet kan skræddersys til enhver størrelse ridebane.

Det specielle sprinklersystem med høj præcisions dyser, kan både bruges til sandbund eller til græsbaner, sikre den mest mulige jævne fordeling af vand.

Den smarte fuldautomatiske styring gør det muligt nemt at starte vandingsanlægget ved et simpelt tryk på startknappen eller via den integrerede timer.

I lighed med vores andre kvalitets vandingsanlæg bruges de samme komponenter og til denne type løsning.

Buchholz er markedsledende indenfor vandingssystemer til ridebaner, og de sidste 25 år har Buchholz leveret mere end 1000 vandingssystemer, der kører over hele verden.Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

DEN BEDSTE KVALITET

Som markedsleder indenfor kvalitet, teknologi og produktion af vandingsanlæg til både indendørs- og udendørs ridebaner samt pumpe- og vandinstallationer er Buchholz blevet synonym med innovation og den bedste kundeservice.

Disse vandingssystemer er yndet af over hele verden af alle som ønsker en optimal vanding af deres ridebane.

Se galleriet nederst på siden med den mange muligheder

Odoo billede og tekstblok

FÅ FINANSIERET DIT VANDINGSANLÆG

Du har mulighed for at finansieret et nyt vandingsanlæg fra Buchholz, da vi nu tilbyder et attraktivt finansieringskoncept fra LånLet som giver mulighed for lån op til kr. 250.000 - Løbetiden er valgfri fra 12 til 120 måneder, og du kan til hver en tid betale lånet ud hvis du ønsker dette.Allerede inden du beslutter dig for at handle hos os, kan du blive forhåndsgodkendt til en aftale. 

LÆS MERE >> KLIK HER.

>> INGEN udbetaling.

>> Hurtig og nem godkendelsesproces.

Se de mange muligheder: