Odoo billede og tekstblok

PROFESSIONELLE UDENDØRS VANDINGSANLÆG

Denne model er et professionelt vandingssystem til brug på udendørs ridebaner. Systemet kan skræddersys til ridebaner af enhver størrelse.

Det specielle sprinklersystem har dyser med høj præcision. Det kan både bruges til sandbund og til græsbaner og sikrer en jævn fordeling af vand.

Den smarte fuldautomatiske styring gør det nemt at starte vandingsanlægget med et simpelt tryk på startknappen. Det kan også gøres via den integrerede timer.

Til denne type anlæg bruges de samme komponenter som til vores øvrige vandingsløsninger.

Buchholz er markedsledende indenfor vandingssystemer til ridebaner. De sidste 25 år har Buchholz leveret mere end 1000 vandingssystemer over hele verden.Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

DEN BEDSTE KVALITET

Som markedsleder indenfor kvalitet, teknologi og produktion af vandingsanlæg til både indendørs- og udendørs ridebaner samt af pumpe- og vandinstallationer er Buchholz blevet synonym med innovation og den bedste kundeservice.

Disse vandingssystemer er yndet af folk fra hele verden og er for alle som ønsker en optimal vanding af deres ridebane.

 

Odoo billede og tekstblok

FÅ FINANSIERET DIT VANDINGSANLÆG

Få finansieret et nyt vandingsanlæg fra Buchholz med LånLet.

Vi tilbyder et attraktivt finansieringskoncept, som giver dig mulighed for at låne op til kr. 250.000,-. Løbetiden er valgfri og kan vare mellem 12 og 120 måneder. Du kan til hver en tid betale lånet ud hvis du ønsker det.

Allerede inden du beslutter dig for at handle hos os, kan du blive forhåndsgodkendt til en aftale. 

LÆS MERE >> KLIK HER.

Der er INGEN udbetaling, og vi garanterer en hurtig og nem godkendelsesproces.

Se de mange muligheder