Udendørs og indendørs vandingsanlæg

Professionelt vandingsanlæg til din ridebane eller dit ridehus

 Skibby HC forhandler vandingsanlæg fra Buchholz, som er markedsledende indenfor vandingssystemer til ridebaner, og de sidste 25 år har Buchholz leveret mere end 1000 vandingssystemer, der kører over hele verden.

Som markedsledende firma inden for produktion af vandingsanlæg med kvalitet og teknologi i højsædet, til både indendørs- og udendørs ridebaner, er Buchholz blevet synonym med innovation samt god og professionel kundeservice.

Disse vandingssystemer er yndet af hestefolk fra hele verden og er for alle, som ønsker en optimal vanding af deres ridebane. Vores løsninger er gennemtestede kvalitetsprodukter fra Buchholz, der sikrer dig en optimal vanding af din ridebund. 


Vi har flere forskellige løsninger alt efter dit behov, hvad enten det er til rundbuehal, udendørs ridebane, walker eller andet, kan vi finde en løsning.

Vi har både løsninger til fastmonteret vandingsanlæg eller mobilt vandingsanlæg. Har du brug for en eksklusiv løsning anbefaler vi et Ebbe/Flod vandingssystem. Opbyg din ridebane i kombination med HQ Surfaces og Ebbe/flod-systemet. Tænk ikke længere på vanding, da ridebunden kan selvregulere og dermed altid vil have den ønskede fugtighed, udendørs såvel som indendørs.

Læs mere om Ebbe/Flod her.  

Læs vores 5 tips til vanding af din ridebane her


Buchholz er markedsledende indenfor vandingssystemer til ridebaner. De sidste 25 år har Buchholz leveret mere end 1000 vandingssystemer over hele verden.


Odoo text and image blockSKRÆDDERSYET VANDINGSANLÆG  

Alle vores vandingssystemer kan skræddersyes til dit behov. Hvad enten du har behov for vanding udenfor, indenfor, i runde haller i din walker, på folden eller den store arena, så kan vi hjælpe dig.  En bane, der bliver vandet ujævnt, vil hurtigt blive skæv i toplaget, da det tørre bund vil flytte sig mere end det fugtige bund ved både ridning og planering.

Udendørs vanding

Vi er leveringsdygtige i professionelt vandingsystem til din udendørsbane. Vores vandingssystem kan skræddersys til ridebaner af enhver størrelse. Grundet vores specielle sprinklersystem fra Buchholz, har vores dyser en høj præcision, hvilket gør det ideelt til jævn vanding af ridebunde lige fra sand- til græsbunde. 

 Vores vandingssystemer fås med smart fuldautomatisk styring, der gør det nemt at start vandingsanlægget med en simpelt tryk på startknappen. Du kan også indstille vanding af din ridebund med den integrerede timingsfunktion. 

Walker og rundhal

Vores dyser kan monteres med enten central forgrening fra midten af loftet, eller integreres direkte på din walker. Hver enkel løsning til din walker eller rundhal er unik, så kontakt os gerne for en dialog - så finder vi sammen den rette løsning til dig. 

Til alle typer af vores fastmonterede vandingsanlæg bruges de samme komponenter som til vores øvrige vandingsløsninger. Læs mere om vores vandingssystemer nedenfor.

Odoo - Sample 1 for three columns

COMFORT AQUAMOBIL

Indendørsvanding

Vores unikke Comfort Aquamobile-system har siden 1995 været førende inden for vandingsanlæg til ridehuse. Foruden vores ebbe/flodsystem er dette vores absolut bedste løsning på et vandingsanlæg i en ridehal. Vi garanterer en 100% jævn vanding af ridebanen med denne specialkonstruerede sprøjte-bom, som let og elegant kører hele vejen ned igennem ridehuset. Har man steder i ridebanen, hvor det bliver mere tørt pga fx sol eller træk, er det muligt med dette sy- stem at indstille zoner, hvor der skal van- des mere.
Systemet er bygget op med en bred sprøjtebom, der kører på langs i ridehuset i en topmonteret skinne, som sidder oppe i kippen. Anlægget betjenes nemt og hurtigt med en digital styreenhed med timerfunktion.
En rigtig god løsning, der er med til at sikre en lang holdbarhed på ridebanen samt at minimere vedligeholdet med bl.a. afretninger.

 

Odoo - Sample 2 for three columns

CLASSIC PLUS

Indendørsvanding

Classic Plus er et system, som har vist sit værd efter mange års brug hos vores kunder. Systemet videreudvikles stadig med de bedste komponenter og den nyeste teknologi på markedet.

Systemet er monteret på langs af ridehuset med fem dyserækker der er nedhængt fra loftet. Buchholzs nyudviklede sprøjtedyser, type BU6, er unikke på grund af deres effektive spredning af vandet og lange holdbarhed. Den specielle 177° vinkling af vandspred- ningen reducerer forsinkelsen af vandet, før det rammer ridebunden. Standardsystemet er udstyret med elektronisk styring og en timer, som er nem at betjene, og som kan passe sig selv, så man ikke behøver at huske på at vande sin ridebane.

Odoo - Sample 1 for three columns


Odoo - Sample 1 for three columns